Candidat surpriză la Primăria Capitalei. „Am acceptat să candidez independent, susținut de AUR”

Apre un nou candidat pentru funcția de primar general. Astfel, lista, pe care sunt deja înscriși Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone, Cătălin Cârstoiu, se mărește cu încă un nume. Cozmin Gușă a anunțat joi, la Realitatea Plus, că revine în politică și candidează independent pentru funcția de primar general al Capitalei. Este susținut de AUR.

„Aseară am stat de vorbă cu George Simion”

Lista candidaților la Primăria Generală se mărește cu încă un nume. Foto cu caracter ilustrativ
Lista candidaților la Primăria Generală se mărește cu încă un nume. Foto cu caracter ilustrativ

Cozmin Gușă, fostul proprietar al postului Realitatea TV, a făcut anunțul la această televiziune. El a spus că s-a decis să candideze și chiar dacă nu va câștiga aduce „o contribuție la scorul AUR”.

„Pentru mine este o decizie complicată, nu este o decizie de oportunitate personală pentru că nu mi-am planificat viața în această direcție când m-am retras din politică.

E o decizie complicată la care am tot meditat. Nu-mi căutam de lucru la candidatură, dar propunerea lui George Simion este o propunere căreia, dacă îi dau curs, în mod evident poate să creeze o sinergie sau cum zicea Cristoiu o simbioză în curentul suveranist din România care este majoritar.

Unul ca mine poate să aducă opțiuni în plus și un suport pentru acest curent necesar în România. Partidele clasice au făcut totul praf în ultimele decenii.

Aseară am stat de vorbă cu George Simion, ne-am întâlnit, și-a reiterat propunerea să candidez independent susținut de AUR la primăria Capitalei și pot să spun că concluzia a fost pozitivă, am acceptat”, a declarat Cozmin Gușă.

„Chiar dacă nu voi câștiga alegerile de la Primăria București, cred că îmi aduc contribuția la scorul AUR. (…) Al doilea motiv pentru care candidez este să impunem un președinte suveranist în persoana lui George Simion”, a mai declarat Gușă.

Despre Cozmin Gușă

Cozmin Gușă a avut funcția de secretar general PSD în 2001-2003.

Înaintea alegerilor prezidențiale din 2004 el s-a mutat în PD și a devenit director de campanie al lui Traian Băsescu.

Gușă a fost ales deputat de București pe listele Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD în 2004.

În 2005, el a fondat alături de Aurelian Pavelescu și Lavinia Șandru partidul PIN, formațiunea fiind absorbită de UNPR în 2011.

În 2019 a revenit în PSD, dar pentru o scurtă perioadă pentru că a fost exclus din partid.

În 2022, radioul lui Cozmin Gușă a primit amenzi record pentru emisiuni în care s-a afirmat că ucrainenii sunt nazişti care „antrenează paramilitar copii”, că ucrainenii sunt un neam de „şuţi, hoţi și fete cu moravuri ușoare”, şi în care s-a discutat despre „detaşamente de copii pe modelul ISIS” şi despre limuzine care ar intra în România şi care au fund dublu, pentru a ascunde arme, scrie G4Media

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
gradina bloc pexels jpg
extrageri loto
aeroport cluj pixabay jpg
drum pixabay jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
Mănăstirea Voroneț foto Maria Alexandra Mortu jpeg
ciocan judecator
caragiale eminescu micle jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net