Carambol cu 10 mașini pe drumul spre mare. Traficul este deviat

Ultima actualizare:

Un accident în lanț pe drumul spre mare a avut loc luni dimineața. Zece mașini s-au ciocnit una de alta, iar patru oameni au fost răniți. În total, în carambolul au fost implicați 22 de adulți și 4 copii. La fața locului au ajuns mai multe echipaje medicale și intervine și un elicopter SMURD.

Carambol Autostradă. Foto: Ziarul Amprenta
Carambol Autostradă. Foto: Ziarul Amprenta

Accidetul a avut loc în zona ieșirii spre Valu din județul Constanța. Autoturismele au fost transportate pe banda de urgență, însă traficul este deviat penru că este așteptat să aterizeze un elicopetr SMURD, anuţă Centrul Infotrafic.

Circulaţia rutieră este deviată, luni, pe autostrada A2, în judeţul Călăraşi, din cauza unui accident produs pe sensul spre Constanţa. Patru persoane au fost rănite.

Potrivit aceleiași surse, traficul este oprit pe Autostrada A2, pe sensul Bucureşti-Constanţa, la kilometrul 40, în zona localităţii Săruleşti, judeţul Călăraşi, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.

Patru persoane necesită îngrijiri medicale, iar acolo va ateriza un elicopter SMURD. Circulaţia va fi deviată pe sensul către litoral între kilometrii 35-64, între localităţile Fundulea şi Lehliu Gară, anunță Digi 24.

Carambol Autostradă. Foto: Ziarul Amprenta
Carambol Autostradă. Foto: Ziarul Amprenta

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au anunţat că, potrivit primelor informaţii, ar fi vorba de de două caramboluri, unul în care sunt implicate patru autoturisme, iar celălalt cu şase autoturisme, în cadrul aceluiaşi accident rutier.

Serviciul Județean de Ambulanță a intervenit cu trei echipaje. Sunt implicate peste 20 de persoane în tamponare. Salvatorii SAJ și ISU Constanța au găsit o singură victimă, care a refuzat să fie dusă la spital. Traficul rutier este blocat la ora transmiterii acestei știri. Polițiștii fac verificări.

Este încă vârf de sezon, adică excat acea perioadă în care românii din toate colțurile țării pleacă spre litoralul românesc pentru a-și petrece concediul. Polițiștii recomandă șoferilor să fie atenți la drum, să aibă răbdare și să adapteze viteza pentru a evita orce fel de evenimente neplăcute. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
Masa de Paște (foto: Shutterstock)
mall shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net