Carantină de noapte instituită în Slobozia, după ce rata de infectare a trecut de 7,5

a1889a6a 45ff 4be4 8483 96e264ca731d jpeg
Foto: Shutterstock

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa a decis instituirea carantinei de noapte pentru municipiul Slobozia. Decizia a fost luată după ce rata rata de infectare la nivelul municipiului a trecut de pragul de 7,5 la mie.

Pe timpul nopţii, adică în intervalul orar 20.00-5.00, locuitorii municipiului Slobozia vor putea ieşi pe stradă doar cu un motiv bine întemeiat. Restricţia nu îi vizează însă pe locuitorii care sunt vaccinaţi anti-COVID, relatează news.ro.

Masca de protecţie va fi obligatorie în spaţiile publice, pieţe, târguri, magazine, staţii de transport în comun, dar şi în mijloacele de transport, precum şi pe o rază de 50 m în jurul şcolilor. Restaurantele şi cafenelele pot funcţiona doar cu ocuparea a maximum 50 la sută din capacitate şi pot primi doar clienţi care prezintă certificatul verde. Aceleaşi reguli se aplică şi în cazul locurilor de joacă pentru copii din spaţii închise, dar şi în cazul cinematografelor sau restaurantelor din mall-uri. Pe de altă parte, activitatea în baruri, cluburi şi discoteci este interzisă.

Este permisă organizarea de nunţi şi botezuri cu condiţia ca numărul participanţilor să fie de maximum 200, iar aceştia să prezinte certificatul verde.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Reghe, botez Liam jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
ferentz iohannis  jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
foto1 jpeg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
Tom Cruise Nicole Kidman profimedia 0560291933 jpg
Gina Pistol Foto Mihai Stetcu jpg
image
image
image
image
rafila jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg