Cum a atras Carmen Iohannis atenția la ceremonia de absolvire! Poze simpatice cu elevii

Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a participat vineri, 27 mai, la festivitatea de absolvire a liceului unde activează pe post de cadru didactic. La nivel de ținută, soția președintelui Iohannis a optat de această dată pentru o culoare vibrantă.

stanga
dreapta
carmen iohannis elevi liceu gheorghe lazar sibiu 770559 jpeg
carmen iohannis elevi liceu gheorghe lazar sibiu 770558 jpeg
carmen iohannis elevi liceu gheorghe lazar sibiu 770560 jpeg
carmen iohannis elevi liceu gheorghe lazar sibiu 770561 jpeg
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (13) jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (8) jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden in Romania scoala elevi ucraineni (6) jpg
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg

Carmen Iohannis s-a fotografiat plină de mândrie alături de promoția de anul acesta a liceului „Gheorghe Lazăr" din Sibiu, acolo unde este de mai mulți ani profesoară de limba engleză.

Citește și: Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden

CARMEN IOHANNIS, elegantă LA FESTIVITATEA DE ABSOLVIRE

Vineri, 27 mai, prima doamnă i-a întâmpinat pe elevii săi cu emoțiile de rigoare, având în vedere cadrul nostalgic al festivității de absolvire. Pentru ziua în care și-a luat un ultim rămas bun de la cei pe care i-a pregătit în toți acești ani, Carmen Iohannis a ales să poarte o ținută elegantă, într-o culoare modernă.

Prima doamnă a României a purtat o rochie de un verde electrizant, accesorizându-și ținuta cu poșetă și sandale într-o nuanță de crem. Carmen Iohannis a apărut în mai multe imagini din timpul festivității de absolvire, alături de elevii pe care i-a felicitat și cărora le-a transmis și un sfat bun de urmat în anii ce urmează.

Gata cu un drum, pregătiți pentru altul! Fiți învingători și optimiști ca până acum!Felicitări și succes absolvenți Lăzăriști!", a scris Carmen Iohannis, vineri, pe pagina personală de Facebook.

Citește și: De ce Klaus Iohannis și Carmen nu au adoptat un copil. Cui lasă moștenire averea, cele trei case și trei apartamente

Cum se înțelege Carmen Iohannis cu elevii săi

Din imaginile publicate pe platforma de socializare, se poate observa relația apropiată pe care soția președintelui Iohannis o are cu elevii săi. Absolvenții de liceu par extrem de relaxați în preajma primei doamne, care pare că le-a câștigat acestora și admirația, dar și respectul. 

Zâmbitoare și cordială, Carmen Iohannis a fost „pata de culoare” din toate fotografiile cu elevii săi, care au purtat robe de culoare închisă. 

Nu este prima ocazie în care soția președintelui Iohannis publică astfel de imagini, aceasta părând, într-adevăr, iubită de către elevii săi. Klaus și Carmen Iohannis s-au căsătorit în 1989, iar de atunci formează unul dintre cele mai sudate cupluri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
emil rengle
1 zahar shutterstock 1649448835 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton şi Prinţul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg