Cât a costat rochia purtată de Carmen Iohannis, la întâlnirea cu Jill Biden

Ultima actualizare:

Jill Biden, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, a petrecut câteva ore în compania Primei Doamne a României, Carmen Iohannis, sâmbătă (7 mai). Cele două soţii de şefi de stat au ales cu grijă ţinutele pentru această întâlnire. Iată cine a creat rochia lui Carmen Iohannis şi cât a costat. 

Jill Biden și Carmen Iohannis
Jill Biden și Carmen Iohannis

Cele două doamne au vizitat o școală din bucurești, unde învață mai mulți elevi, copii ai unor familii refugiate din Ucraine. Primele Doamne au fost îmbrăcate lejer, dar elegant.

Ținută sobră pentru Jill Biden

Dacă soţia lui Klaus Iohannis a avut o ţinută mai veselă, Prima Doamnă a SUA a optat pentru ceva mai sobru. Jill Biden a ales o rochie cu mânecă scurtă, bluemarin, cu un impriment floral alb cu galben. În schimb, Carmen Iohannis a optat pentru o rochie viu colorată, cu un imprimeu roşu şi albastru. 

Carmen Iohannis, îmbrăcată de Andreea Tincu

Ținuta lui Carmen Iohannis este creația vestimentară unică, făcută special pentru ea, de designerul român Andreea Tincu, conform România TV.

Creatoarea de modă explicat pentru postul TV faptul că rochia este din mătase 100% naturală, cu imprimeu dublu și cloș amplu, printul e realizat manual și are efect 3D, costul ţinutei purtate de Carmen Iohannis fiind de 2.450 de lei.

Citește și: Jill Biden, mesaj superb după vizita din România. Ce i-a transmis lui Carmen Iohannis

Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă pentru Carmen Iohannis 

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a comentat cele două rochii purtate de Jill Biden şi Carmen Iohannis. El a subliniat că i-au plăcut ţinutele şi pantofii pentru care au optat soţiile şefilor de stat. Bote a punctat chiar că încălţămintea lui Carmen Iohannis a fost una bine aleasă. 

”O să fac referire la ambele prime doamne, pentru că, da, din punctul meu de vedere eu sunt de acord cu aceste imprimeuri florale, pentru că se poartă.

Sunt amândouă foarte primăvăratice. Îmi place că au asortat amândouă destul de bine pantofii, se poate și mai bine. 

La prima doamnă, doamna Iohannis, aș putea spune că pantofii complimentează foarte frumos ținuta”, a spus Cătălin Botezatu la Antena 3.

Ambele Prime Doamne sunt profesoare

În cadrul întâlnirii oficiale, cu braţele pline de flori, cele două Prime Doamne s-au îmbrăţişat vesele, semn că s-au bucurat să se vadă. Atât Jill Biden, cât și Carmen Iohannis, sunt profesoare de limba engleză.

La fel ca soția președintelui nostru, care nu a renunțat la catedră după ce a devenit Primă Doamnă, nici Jill Biden nu a dorit să renunțe la pasiunea pentru predat.

Pe lângă preşdinte şi soţia sa, Jill Biden s-a întâlnit, la vizita de la Şcoala gimnazială "Uruguay", din Sectorul 1 al Capitalei, cu o serie de demnitari.

Citește și: Jill Biden şi Carmen Iohannis s-au întrecut în ţinute elegante, la întâlnirea de sâmbătă

Au fost prezenţi Sorin Cîmpeanu, ministru al Educaţiei, David Muniz, însărcinat cu afaceri al SUA în România, Karen Donfried, secretar de stat adjunct pentru Afaceri europene şi eurasiatice  Mark Gitenstein, fost ambasador american la Bucureşti şi soţia acestuia, Elizabeth Gitenstein şi Ligia Deca, consilier prezidenţial.

Duminică, Jill Biden a plecat la Košice, în Slovacia, unde a mers la un centru de primire a refugiaților ucraineni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net