Carnagiu în Suceava. Patru tineri frumoși, dintr-un ansamblu folcloric, au murit într-un accident cumplit

Ultima actualizare:

Patru vieți au fost curmate, luni dimineața, într-un groaznic accident de circulație care a avut loc în Suceava, pe drumul european care leagă Moldova de Ardeal. Un autoturism în care se aflau cinci persoane, toți membrii ai unui ansamblu folcloric a scăpat de sub control. Mașina avea volanul pe partea dreaptă.

image

Un echipaj SMURD a descoperit accidentul

Accidentul deosebit de grav a avut loc în localitatea Dorna Candrenilor. Mașina în care se aflau cei cinci a lovit cu putere un stâlp de electricitate de pe marginea drumului european 58 (DN17).

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni dimineață la ora 03:35, un tânăr în vârstă de 19 de ani din comuna Dornești a condus un autoturism prevăzut cu post de conducere pe partea dreaptă pe DN 17 în Dorna Candrenilor, din direcția Bistrița către Vatra Dornei.

Epava mașinii a fost observată de un echipaj SMURD care se întorcea de la o intervenție. Ei au dat alarma, iar la fața locului au ajuns și alți colegi.

Trei tineri au murit pe loc, la impact. Doi pasageri au fost luați de echipajele medicale și transportate la spital, însă unul dintrte ei a murit la scurt timp. Medicii au reușit să il stabilizeze pe cel de-al cincilea pasager aflat în mașină, potrivit Monitorul de Suceava.

image

Victimele aveau între 18 și 31 de ani

Nu se știe cu exactitate cauza accidentului, dar se ia în calcul ca șoferul să fi adormit la volan. Cei cinci făceau parte din Ansamblu Folcloric Florile Bucovinei din Rădăuți și se întorceau de la un festival care s-a desfășurat la Târnăveni și unde tinerii au fost invitați.

Autoturismul scăpat de sub control s-a izbit violent de stâlpul de electricitate. La sosirea echipajelor medicale, o fată de 18 ani, un tânăr de 20 de ani și o tânără de 26 de ani au fost găsiți în stop cardio-respirator și nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Alte două persoane au fost preluate în stare de inconștiență și transportate la spital. Din păcate, una din ele, un bărbat în vârstă de 31 de ani, a decedat la unitatea medicală din Vatra Dornei.

Cercetările la fața locului au stabilit că pe partea carosabilă nu erau urme de frânare, dar și că ocupanții autoturismului nu purtau centurile de siguranță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
439899984 2637790709761372 8663448278139324788 n jpg
15aae50a190c8adbd0df703e1bc213d2 jpg
sat pixabay jpg
corinita din salcie jpg
index webp
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net