Casa din Viscri scoasă la vânzare pentru o sumă fabuloasă. Cum arată

Un ansamblu de patru case tradiţionale situat langă satul Viscri este listat spre vânzare la un preț fabulos, anunţă Romania Sotheby’s International Realty. Este vorba despre o proprietate unică ce cuprinde patru case tradiționale impresionante prin constrcție și frumusețe, pentru care prețul de pornire este 495.000 de euro.

image

Proprietatea îmbină farmecul rustic cu elementele autentice de arhitectură şi design. Faţada casei, ascunde în spatele ei camere mari şi luminoase, cu bârne pe tavan şi sobe originale. Fiecare cameră are o personalitate distinctă.

Casele, o explozie de culoare

Mici detalii precum obloanele albastre şi uşile duble vopsite în verdele tradiţional al zonei evidenţiază atenţia pentru detaliu şi respectul faţă de tradiţiile locale, arată News.ro.

image

Laviţele pictate vesel păstrează autenticitatea locului şi creează o atmosferă primitoare şi autentică.

Proprietatea nu se rezumă doar la casele tradiţionale, ci oferă şi o curte generoasă cu iarbă verde şi arbuşti îngrijiţi.

Cu o suprafaţă de 9000 mp de teren intravilan, această proprietate cuprinde patru case tradiţionale, fiecare cu propria sa poveste şi arhitectură specifică.

ansamblu de case jpg

Cea mai veche dintre case este din 1950

Construcţiile variază în vechime, începând cu o casă ridicată în 1862, continuând cu alte două construcţii din 1950 şi mai multe încăperi funcţionale, inclusiv spaţii de relaxare şi de evenimente.

image

Grânari este un sat pitoresc, situat la doar 20 km de celebrul sat Viscri, renumit pentru legătura sa cu regele Charles al Marii Britanii.

Cu tradiţii saxone autentice şi relieful colinar specific podişului Hârtibaciului, Grânari oferă o oportunitate de a experimenta farmecul autentic al Transilvaniei.

image

Proprietatea este dotată cu spa, saună şi terasă.

Pe site-ul Romania Sotheby’s International Realty apar spre vânzare și alte proprietăți deosebite. Este vorba de o casă tradițională situată într-o zonă turistică în Covasna, de domeniul boieresc din Buzău situat într-un peisaj de poveste al cărui preț de pornire este 750.000 de euro, potrivit informațiilor oferite de site.  De asemenea este scoasă la vânzare și reședința familiei Ionel Teodoreanu, autorul „La Medeleni”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net