Cât a plătit un bărbat pentru 3 ore de parcare la spital? „Rușine, nu am fost acolo în vacanță!”

Ultima actualizare:

Momente halucinante la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Cluj-Napoca, unde fratele unei paciente a publicat chitanţa primită pentru o taxă uriaşă de parcare. Atenție, prețul piperat este pentru doar trei ore.

Un bărbat e revoltat după ce a plătit enorm pentru 3 ore de parcare
Un bărbat e revoltat după ce a plătit enorm pentru 3 ore de parcare

Un bărbat clujean este revoltat de experiența pe care a avut-o în urmă cu câteva zile. „Rușine, nu am fost acolo în vacanță! Am și chitanțele de parcare. E nebunie! Aviz amatorilor”, a declarat Marius Docea pentru publicaţia știridecluj.ro.

Bărbatul a ajuns de urgenţă la spital cu sora sa, după ce aceasta s-a tăiat. Episodul este cu unul și mai uluitor, în condițiile în care femeia ar fi primit îngrijiri medicale de la un medic rezident care ar fi luat indicaţii prin telefon de la un alt medic.

Vezi și Anca Pandrea, cu salvarea la spital. Actrița e plină de vânătăi

„Am ajuns în UPU unde practic nu aveați chirurg pe chirurgie plastică. Aveați doar o domnișoară dr. rezident, care era cam depășită de situație. A sunat diversi medici care au refuzat să vină la spital și săraca până la urmă, prin telefon, a reușit să facă operația. Bravo ei!”, a relatat furios bărbatul.

Cât a costat parcarea la spitalul de urgență din Cluj? 

Foto: stiridecluj.ro
Foto: stiridecluj.ro

Clujeanul a precizat că în momentul în care a dorit să plece a fost nevoit să bage mână adânc în buzunar. Acesta a fost șocat să afle că are de plătit 160 de lei pentru cele trei ore de parcare.

„La plecare din spital, nebunie mare, noaptea la ora 2.00. Am platit PARCARE 160 LEI, asta pentru ca am venit în urgențe cu un pacient!”, a declarat Marius Docea pentru publicaţia din Cluj.

Un bărbat a plătit 160 de lei pentru 3 ore de parcare. Ce explicația au reprezentanții spitalului?

Foto: Facebook Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca
Foto: Facebook Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca

În urma apariției articolului, ca drept la replică, reprezentanții spitalului au explicat situația privind parcările din incinta spitalului.

„În ceea ce privește parcarea, datorită faptului că accesul ambulanțelor, a mijloacelor de intervenție aparținând ISU și a mijloacelor auto care asigurau aprovizionarea spitalului se făcea cu mare dificultate a fost nevoie de reglementarea parcării în incinta spitalului, în vederea fluidizării traficului și a eliberării căilor de acces;

Tarifele de parcare nu a fost stabilite pornind de la considerente economico-financiare, scopul urmărit a fost acela de a descuraja parcarea de lungă durată în interiorul spitalului, asigurând astfel o anumită mobilitate în interior și acces tuturor pacienților cu urgențe medicale, fie că se prezintă cu ambulanța sau sunt aduși cu mijloace auto proprietate personală;

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca se află printre puținele unități sanitare care permit accesul pacienților în perimetrul interior cu mijloace auto și staționarea gratuită de scurtă durată (15 minute)”, a transmis purtătorul de cuvânt al spitalului, Dorel Danciu, conform sursei citate.

Totodată, acesta a explică că, în vederea asigurării transparenței în luarea deciziilor de interes pentru pacienți, regulamentul de parcare este publicat pe pagina web a spitalului, la adresa https://scjucluj.ro/pdf/intpublic/Regulament%20parcare.pdf.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net