C├ót a pl─âtit un b─ârbat pentru 3 ore de parcare la spital? ÔÇ×Ru╚Öine, nu am fost acolo ├«n vacan╚Ť─â!ÔÇŁ

Momente halucinante la Unitatea de Primiri Urgen┼úe a Spitalului Jude┼úean Cluj-Napoca, unde fratele unei paciente a publicat chitan┼úa primit─â pentru o tax─â uria┼č─â de parcare. Aten╚Ťie, pre╚Ťul piperat este pentru doar trei ore.

image
Un b─ârbat e revoltat dup─â ce a pl─âtit enorm pentru 3 ore de parcare

Un b─ârbat clujean este revoltat de experien╚Ťa pe care a avut-o ├«n urm─â cu c├óteva zile. ÔÇ×Ru╚Öine, nu am fost acolo ├«n vacan╚Ť─â! Am ╚Öi chitan╚Ťele de parcare. E nebunie! Aviz amatorilorÔÇŁ, a declarat Marius Docea pentru publica┼úia┬á╚Ötiridecluj.ro.

B─ârbatul a ajuns de urgen┼ú─â la spital cu sora sa, dup─â ce aceasta s-a t─âiat. Episodul este cu unul ╚Öi mai uluitor, ├«n condi╚Ťiile ├«n care femeia ar fi primit ├«ngrijiri medicale de la un medic rezident care ar fi luat indica┼úii prin telefon de la un alt medic.

Vezi ╚Öi┬áAnca Pandrea, cu salvarea la spital. Actri╚Ťa e plin─â de v├ón─ât─âi

ÔÇ×Am ajuns ├«n UPU unde practic nu avea╚Ťi chirurg pe chirurgie plastic─â. Avea╚Ťi doar o domni╚Öoar─â dr. rezident, care era cam dep─â╚Öit─â de situa╚Ťie. A sunat diversi medici care au refuzat s─â vin─â la spital ╚Öi s─âraca p├ón─â la urm─â, prin telefon, a reu╚Öit s─â fac─â opera╚Ťia. Bravo ei!ÔÇŁ, a relatat furios b─ârbatul.

C├ót a costat parcarea la spitalul de urgen╚Ť─â din Cluj? 

image
Foto: stiridecluj.ro

Clujeanul a precizat că în momentul în care a dorit să plece a fost nevoit să bage mână adânc în buzunar. Acesta a fost șocat să afle că are de plătit 160 de lei pentru cele trei ore de parcare.

ÔÇ×La plecare din spital, nebunie mare, noaptea la ora 2.00. Am platit PARCARE 160 LEI, asta pentru ca am venit ├«n urgen╚Ťe cu un pacient!ÔÇŁ, a declarat Marius Docea pentru publica┼úia din Cluj.

Un b─ârbat a pl─âtit 160 de lei pentru 3 ore de parcare. Ce explica╚Ťia au reprezentan╚Ťii spitalului?

image
Foto: Facebook Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Cluj-Napoca

├Än urma apari╚Ťiei articolului, ca drept la replic─â, reprezentan╚Ťii spitalului au explicat situa╚Ťia privind parc─ârile din incinta spitalului.

ÔÇ×├Än ceea ce prive╚Öte parcarea, datorit─â faptului c─â accesul ambulan╚Ťelor, a mijloacelor de interven╚Ťie apar╚Ťin├ónd ISU ╚Öi a mijloacelor auto care asigurau aprovizionarea spitalului se f─âcea cu mare dificultate a fost nevoie de reglementarea parc─ârii ├«n incinta spitalului, ├«n vederea fluidiz─ârii traficului ╚Öi a eliber─ârii c─âilor de acces;

Tarifele de parcare nu a fost stabilite pornind de la considerente economico-financiare, scopul urm─ârit a fost acela de a descuraja parcarea de lung─â durat─â ├«n interiorul spitalului, asigur├ónd astfel o anumit─â mobilitate ├«n interior ╚Öi acces tuturor pacien╚Ťilor cu urgen╚Ťe medicale, fie c─â se prezint─â cu ambulan╚Ťa sau sunt adu╚Öi cu mijloace auto proprietate personal─â;

Spitalul Clinic Jude╚Ťean de Urgen╚Ť─â Cluj-Napoca se afl─â printre pu╚Ťinele unit─â╚Ťi sanitare care permit accesul pacien╚Ťilor ├«n perimetrul interior cu mijloace auto ╚Öi sta╚Ťionarea gratuit─â de scurt─â durat─â (15 minute)ÔÇŁ, a transmis┬ápurt─âtorul de cuv├ónt al spitalului, Dorel Danciu, conform sursei citate.

Totodat─â, acesta a explic─â c─â, ├«n vederea asigur─ârii transparen╚Ťei ├«n luarea deciziilor de interes pentru pacien╚Ťi, regulamentul de parcare este publicat pe pagina web a spitalului, la adresa┬áhttps://scjucluj.ro/pdf/intpublic/Regulament%20parcare.pdf.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa┬ápont@click.ro!┬á┬á

vladut
Satul Aceredo jpg
brad pitt angelina jolie jpg
cub ion ╚Ťiriac png
image png
GettyImages 1338148296 jpg
Alexandru Arsinel batran
David Popovici, Facebook jpg
image
image
image
image
Lacul Morii jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg
7 act 1 2col trotineta jpeg
Sake, b─âutura din haiku jpeg