Anca Pandrea, cu salvarea la spital. Actrița e plină de vânătăi

Anca Pandrea (76 de ani), simpatica actriță din serialul „Numai iubirea”, face cu greu față căldurii, așa că este nevoită să stesa mai mult în casă, unde are aer condiționat, și doar dimineața devreme mai iese prin curte, ca să aibă grijă de singurul câine care i-a mai rămas. Am vizitat-o zilele trecute și am aflat cu îngrijorare că a ajuns din nou de urgență în spital și acum are mâinile pline de vânătăi.

Anca Pandrea a ajuns iar la spital
Anca Pandrea a ajuns iar la spital

Zilele trecute, pe o căldură de 37 de grade Celsius, i-am făcut o vizită îndrăgitei actrițe. Anca Pandrea ne-a așteptat cu apă rece la frigider și cu o prăjitură bună, așa cum face de fiecare dată când îi trecem pragul casei. Și cu aparatul de aer condiționat pornit, căci altfel nici nu poate rezista.

„L-am luat cu Iura în urmă cu 14 ani și mi l-au instalat niște prieteni”, ne-a povestit actrița despre aparatul care o ajută să suporte canicula îngrozitoare din această perioadă.

Citeşte şi: Anca Pandrea, momente de panică la mormântul lui Iurie Darie: "Am interpretat-o ca pe un mesaj de la el"

A rămas cu vânătaie pe mână, de la injecţii

Am fost primiți în camera în care fotografiile și amintirile cu Iurie Darie sunt tot la loc de cinste. Ne-a atras atenția în mod deosebit și un coș plin-ochi cu medicamentele pe care actrița trebuie să le ia în fiecare zi.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână (de la injecțiile făcute la spiotal, n.r.), restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută”, a mai povestit actrița, în exclusivitate pentru Click! 

Citeşte şi: Anca Pandrea, gest emoționant în memoria lui Iurie Darie. Cine a ajutat-o pe actriță

În ciuda problemelor, Anca Pandrea încearcă să-și mențină rutina de zi cu zi: nu uită să aibă grijă de singurul cățel rămas, să îngrijească trandafirii din curte, să ude grădina și să facă toate treburile necesare oricărei gospodării. „Dimineață fac treaba, doar atunci pot, nu pe căldurile cele mari”, ne-a mai spus actrița.

Anca Pandrea nu are bani pentru analizele necesare

În ceea ce privește vizitele la spital, din păcate Anca mai are de furcă. Ne-a spus că zilele următoare ar trebui să se întoarcă la medic, pentru a face o analiză mai complicată, o endoscopie. Din păcate, însă, deocamdată nu are bani suficienți pentru asta, așadar e nevoită să aștepte un ajutor...

Anca Pandrea şi Iurie Darie au fost împreună 25 de ani
Anca Pandrea şi Iurie Darie au fost împreună 25 de ani

La 9 noiembrie se împlinesc 10 ani de la moartea actorului Iurie Darie, dar și acum actrița vorbește despre marea sa iubire la prezent. Actrița și Iurie Darie au format un cuplu mai bine de 25 de ani. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net