Anca Pandrea, apariție surprinzătoare după ce a căzut pe scări în propria casă. Cum se simte

Ultima actualizare:

Anca Pandrea a rămas văduvă de 10 ani, după ce actorul Iurie Darie s-a stins din viață. Actrița are o stare de sănătate fragilă și se ferește să iasă din casă în zilele friguroase sau în cele caniculare de vară pentru că a fost diagnosticată cu insuficiență cardiacă. Recent însă a făcut o excepție pentru a participa la o expoziție de artă plastică care avut loc la Teatrul Național din București. 

Sursă foto: Ciao
Sursă foto: Ciao

Anca Pandrea a participat la „Coregrafia Artistului”, expoziție de artă plastică cu scop caritabil. În cadrul expoziției, ea a primit un tablou care o înfățișa alături de regretatul Iurie Darie, iar lucrarea a impresionat-o profund. Actrița a avut curajul de a ieși din casă, deși recent a suferit un mic accident. Din neatenție a alunecat și a căzut pe scări, lovindu-se în zona capului, după cum ea însăși a povestit într-o declarație oferită publicației Ciao. 

"Da, am făcut un efort să ajung la expoziție pentru că, vă spuneam, am căzut ca un bou pe scări. Am pus dezinfectant, pastile, în toaletă, am acoperit, și m-am dus pe scări la toaleta de vară. O dată, de două ori. Și apoi am am stins lumina, de ce… nu știu. Și am căzut pe scări cu capul în jos, picioarele pe scări, nu pot să-ți arăt ce am pe mână", a declarat Anca Pandrea. 

Anca a dezvăluit că o prietena de-a sa se afla în casă atunci când s-a petrecut incidentul, iar aceasta a ajutat-o să se ridice de jos și i-a acordat mici îngrijiri. În ciuda accidentului,. Anca Pandrea se simte bine și are planuri de viitor. Se gândește să plece câteva zile la munte pentru a respira aer curat, dacă pandemia îi va permite. 

Sursă foto: Ciao
Sursă foto: Ciao

Recent a trecut pragul caabinetului medical pentru a face câteva investigații pentru că suferă de o insuficiență pulmonară care îăi creeazp dificultăți de mai multă vreme. 

“Am făcut CT la plămâni să vedem dacă sunt ok, săptămâna viitoare o să aflu rezultatul. Și în funcție de asta, o să văd dacă pot pleca și eu câteva zile la munte. Carmen Fulger, regizoarea, m-a invitat la ea. Am fost și anul trecut, am stat o săptămână. Poate ajung și anul ăsta”,a spus Anca. 

Sursă foto: Ciao
Sursă foto: Ciao

Anca Pandrea s-a aflat în centrul atenției la expoziția de la Teatrul Național. Actrița a purtat o pereche de pantofi negri, evazați, un sacou, o pereche de pantofi cu toc și s-a machiat discret. Părea într-o stare bună și a discutat veselă cu cei din jur. Desigur, din pieptul ei nu a lipist o fotografie cu iubitul Iurie Darie, pe care Anca Pandrea o poartă peste tot. A purtat și o mască de protecție cu un mesaj amuzant: "Nu se vede, dar ți-am zâmbit".

    Poți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net