Anca Pandrea se ferește să iasă din casă. Ce probleme are artista

Ultima actualizare:

Anca Pandrea are o stare de sănătase fragilă, iar din cauza acestui aspect, vedeta se ferește să iasă din casă în zilele reci de iarnă sau în zilele caniculare de vară, deoarece are insuficiență pulmonară.

anca pandrea 1 jpeg

Aceasta are mare grijă de sănătatea ei și ascultă cu sfințenie sfaturile specialiștilor, mai ales după ce s-a pricopsit cu o gripă care i-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. Actrița se luptă cu mai multe boli, drept pentru care stă mai mult în casă. 

Eu am insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3 și se agraveză când intru în panică. Am avut probleme și cu coagularea sângelui. Mai am şi o gastrită din studenţie, pe care nu o dau nimănui. Am băut apă minerală, nu multă, dar suficient cât să mă doară stomacul. La picior mi-a plesnit un vas de sânge, am circulaţie proastă, deşi am fost o fire sportivă la viaţa mea”, ne-a declarat Anca Pandrea.

Un tablou cu ea și Iulie Darie, motivul pentru care dorește să iasă din casă

Anca Pandrea este tare mândră de expoziția „Coregrafia Artistului”, o expoziție de artă plastică ce are loc la Teatrul Național „I.L.Caragiale”. Evenimentul are un scop caritabil, după cum Click! a scris aici, în premieră. Anca Pandrea se arată impresionată de un tablou pictat de un tânăr artist, în care se află ea, alături de regretatul Iulie Darie

Portretele unor mari actori, expuse în scop caritabil

Expoziția va rămâne deschisă până în 10 februarie 2022 și va avea următorul program de vizitare: de luni până duminică între 11.00 - 18.00! Dintre marii actori pictați în expoziție îi amintim pe Toma Caragiu, Marin Moraru, Iurie Darie și Anca Pandrea, Gheorghe Dinică, Stela Popescu, Ion Caramitru, Alexandru Arșinel, Florin Piersic, Marcel Iureș, Vasile Muraru și Valentina Fătu, Radu Belign, Manuela Hărăbor, Dem Rădulescu, Tudor Gheorghe, Ion Dichiseanu sau Tora Vasilescu. Dintre artiști expozanți îi amintim pe Ana Maria Guță, Aura Rodica Pîrvu, Bogdana Daradici, Carmen Ionescu, Cristiana Luciana Ionescu, Cristina Machedonski, Cristina Tudose, Mioara Durbacă, Monica Mocianu, Nicola D'arco, Pavel Daniela Carmen, Raluca Axinte sau Sișu Vicențiu.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net