Cât cere o femeie din Cluj pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada festivalului Untold. „Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”

Mai sunt doar 2 săptămâni până la Untold 2024 și, ca în fiecare an, zeci de mii de persoane sunt în căutare de un loc de dormit. Însă, se pare că prețurile de cazare la Cluj în timpul festivalului sunt uriașe. Cât cere o femeie pentru închirierea unui spațiu gol pe perioada Untold? Suma i-a șocat și revoltat pe internauți.

Suma colosală pe care o femeie din Cluj o cere pentru închirierea unui spațiu gol / foto: Facebook
Suma colosală pe care o femeie din Cluj o cere pentru închirierea unui spațiu gol / foto: Facebook

În fiecare an, festivalul Untold atrage un număr impresionant de participanți, ceea ce a transformat orașul într-o destinație râvnită pentru iubitorii de muzică și distracție. Și cum zeci de mii de oameni din întreaga lume urmează să ajungă în orașul transilvănean, mulți sunt în căutarea unui loc în care să doarmă.

Recent, un anunț de pe un grup de Facebook cu un spațiu de închiriat a făcut furori în rândul internauților. Mai exact, o femeie din Cluj a reușit să stârnească revoltă, uimire și șoc! Tânără a publicat un mesaj prin care a anunțat că închiriază un spațiu în Cluj pe perioada festivalului, între  8 și 11 august, o locuință complet goală, fiind dotată doar cu o toaletă și o chiuvetă. Problema, însă, este suma cerută.

Femeia cere pentru închirierea spațiului gol nici mai mult, nici mai puțin de 4.000 de lei. Așadar, aproape 1.000 de euro pentru doar patru nopți.

„Mi-e jenă că sunt clujean”

„Închiriez spațiu pe perioada Untold, zona Mănăștur, str. Ciobanului. Spațiu are 80 mp, baie doar cu wc și chiuvetă. Aproape de stațiile de autobuz și de piața Flora, magazine în apropiere. Putem pune la dispoziție câteva saltele pentru dormit”, este mesajul publicat de tânără, pe grupul de Facebook „Untold Festival CAZARE/ACCOMMODATION”.

Internauții au reacționat imediat la postarea care a devenit rapid virală, din motiv că suma cerută este exagerată, având în vedere că femeia oferă un imobil complet gol, decât cu o toaletă și o chiuvetă. Un val de comentarii ironice și negative au venit din partea lor:

„Este inclus și ligheanul în care ne spălăm?”, „Mi-e jenă că sunt clujean si văd așa ceva…”, „Nu ți-e rușine? Iartă-mă dar nu-și pot spune decât că ești nesimțită”, „Păi suntem ravers ( mai mulți oameni ce participă la o petrecere) sau refugiați?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net