Botezatu ia cinci valize cu haine la Cluj. Designerul va fi amfitrionul celui mai mare festival pentru familii

Un alt eveniment de distracții va avea loc anul acesta la Cluj, în perioada 2-4 august și se numește Wonder Family Fest. Pe parcursul celor trei zilw vor avea loc concerte ale celor mai tari artiști, multe activități, iar printre celebrități se va afla și creatorul de modă Cătălin Botezatu care va fi gazda ”orașului minunat”. Și-a pregătit cele mai tari ținute!

În comuna Feleacu, județul Cluj, se va desfășura între 2 și 4 august 2024, cel mai mare festival pentru familii din România - Wonder Family Fest. În cele trei zile ale evenimentului vor avea loc sute de activități pentru întreaga familie, dar și concerte live pe cele patru scene amenajate. Activitățile se vor desfășura în mijlocul naturii, dar și în interiorul clădirilor parte a Wonderland Resort, și sunt concepute astfel încât să implice întreaga familie

Cei prezenți se vor întâlni și cu celebrități locale, dar și internaționale. Luis Fonsi, Smiley, Theo Rose, Andra Gogan și mulți alții. Spectacole live de magie și iluzionism cu Cristian Guna & Cristian Gog, Teatre de păpuși cu Golden Party & Funtasticii plus alte show-uri de amploare și Grande Vista Stage cu Party all night long cu show-uri și DJ Live – Geo Da Silva & Gyo Gee, Arthur Van Zedler, Alex Tripon & MC Shuty, Serginio & Lucas, Antenna, Sebass, Vlăduța Lupău & Rapsozii.

La evenimentul verii de la Cluj va fi prezent și celebrul creator de modă Cătălin Botezatu, care pe parcursul celor trei zile acesta va fi gazda „tărâmului fermecat”.

„Proiectele mari pe care le am încep imediat, chiar în luna august, între 2 și 4 august, într-o țară a minunilor, la Cluj. Sunt imaginea acestui festival, unde se întâmplă lucruri care nu s-au întâmplat niciodată în România”, a declarat Cătălin Botezatu.

Pentru această plecare, celebrul designer și-a pregătit cele mai speciale ținute. Nici mai mult, nici mai puțin de cinci valize cu outfituri de VIP. Se știe că orice apariție a sa este memorabilă și aduce un aer plin de eleganță, așa că reperul numărul 1 în moda românească va fi la înălțime la Cluj!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net