Cătălin Botezatu, sfaturi pentru mirese! Ce rochii trebuie să evite în 2024

Ultima actualizare:

Invitat în cadrul unui eveniment dedicat produselor de înfrumusețare, Cătălin Botezatu a oferit un interviu în care a abordat subiectul rochiilor de mireasă. Iată ce recomandă designerul pentru miresele care se căsătoresc în 2024.

Cătălin Botezatu, recomandări în materie de rochii pentru miresele anului 2024
Cătălin Botezatu, recomandări în materie de rochii pentru miresele anului 2024

Cătălin Botezatu: „Să nu mai cumpere rochii din alea tip crinoline”

Cătălin Botezatu se numără printre cei mai cunoscuți și apreciați designeri din România. În cadrul unui interviu, acesta a menționat ce rochii de mireasă ar trebui să evite doamnele și domnișoarele în anul 2024.

Astfel, fostul jurat de la „Bravo, ai stil” a subliniat faptul că rochiile tip crinoline nu mai sunt în tendințe și ar trebui scoase de pe lista mireselor. De asemenea, criticul de modă a specificat că doamnele sau domnișoarele care își organizează nunta în acest an, ar trebui să evite corsetele strânse și rochiile care nu le avantajează silueta.

„Eu recomand tot timpul mireselor să nu mai cumpere rochii din alea tip crinoline, că nu se mai poartă. Eu am văzut că și cele cu plinuțe insistă pe ideea de crinoline, ceea ce este out of fashion de mult. Chiar dacă ai forme, înțeleg, dar nu trebuie neapărat să te încorsetezi, cu partea de sus in corsetul din ăla care să-ţi pună sânii pe undeva peste buze, care si alea sunt mărite, şi apoi varza, butelia, butelia cu husă.

Nu se mai poartă asta. Făceţi-vă lucruri îndrăzneţe! Făceţi-vă lucruri care sa fie cu taietură! Tăietura aceea care ascunde anumite forme mai mari. Unde corpul vă permite, categoric, faceți rochii mulate apropiate de linia corpului, cu trene, cu cloșuri ample, dar renunțați la verzele astea, că mă sinucid eu, și renunțați la turcisme”, ne-a spus Cătălin Botezatu”, a spus Cătălin Botezatu pentru Unica.ro.

Cătălin Botezatu: „Nu vă bucurați că mergeți la un târg de nunți”

Chiar dacă unele mirese aleg variante mai ieftine atunci când merg să își cumpere rochia de mireasă, Cătălin Botezatu susține că este foarte important să investești într-o rochie de calitate.

„Nu vă bucurați că mergeți la un târg de nunți și acolo găsiți o rochie cu 200 de euro, pentru că 200 de euro dai, 200 de euro faci. Iar cei care vă vin la nuntă și vă sunt cunoscuţi, o să zică:« bă, a făcut o nuntă frumoasă.

Poate au băgat o sumă mare de bani în această nuntă, dar n-au fost în stare să-și ia o rochie.» Nu neapărat de la Botezatu. O rochie făcută pe comandă. O rochie made to major, făcută pe comandă, înseamnă adevăratul fashion, adevăratul haute couture, made to major sau bespoke, atât la bărbați cât și la femei”, a mai precizat designerul de modă pentru sursa citată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Florin Nita jpg
image
image
image
image
image
image
poza1 jfif
Banner Oana Turcu
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net