Cum stă cu dragostea Cătălin Botezatu. Există cineva în viața designerului? „Sunt mai fericit ca oricând!”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că designerul Cătălin Botezatu s-a iubit cu multe femei celebre, printre care și Bianca Drăgușanu sau Tania Budi, deși nu s-a căsătorit niciodată. Recent, creatorul de modă a fost întrebat dacă există în prezent cineva în viața lui. Este sau nu îndrăgostit Cătălin Botezatu?

Este Cătălin Botezatu îndrăgostit în momentul de față? / foto: arhiva Click!
Este Cătălin Botezatu îndrăgostit în momentul de față? / foto: arhiva Click!

Cătălin Botezatu este unul dintre cele mai sonore nume din România și atrage privirile de fiecare dată când apare în public. Știm cu toții că atunci când vine vorba despre trecutul său amoros, creatorul de modă a iubit mai multe femei, multe dintre ele celebre, dar nu s-a căsătorit niciodată. Dar, în același timp, este bine știut faptul că atunci când vine vorba de viața personală, este o persoană destul de discretă și rareori s-a știut dacă acesta a fost sau nu într-o relație pe moment.

Recent, a fost întrebat dacă este îndrăgostit, iar răspunsul a fost unul cât se poate de sincer. Cătălin Botezatu a spus că îi place de cineva, însă știe că sentimentele nu durează decât câteva luni:

Cătălin Botezatu: „Viața e frumoasă, merită trăită”

„Îmi place de cineva dar… Îmi plac femeile mai mature în gândire! Mi-am făcut un target! Dacă mă îndrăgostesc și îmi place cineva: 4 luni durează! Maxim 5! Apoi, ca să nu se întâmple ceva, să ne despărțim, să sufere, să mă lase ea, mă întreabă de ce! Uite așa! Apoi  găsesc pe altcineva 4-5 luni! Viața e frumoasă, merită trăită, nu trebuie să fie monotonă! În orice mariaj, după un an-doi se plictisesc, alții și după câteva luni. Și de ce să ne plictisim, când putem să diversificăm peisajul! Sunt mai fericit ca oricând!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru ciao.ro.

De asemenea, designerul a vorbit și despre ce nu îi place la o femeie. El pune preț pe îngrijire, considerând că nu există femei urâte: „Femeile îngălate! Prostia! Femeile Alfla, puternice, sunt periculoase, trebuie să le domini rău! Îmi plac femeile puternice, îngrijite, care pun foarte mult preț pe aspectul lor fizic. Nu mă interesează Miss-urile! Nu există femei urâte!”, a mai spus creatorul de modă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
banner adina halas badea png
image png
banner gabriela cristea png
image png
Katy Perry prezentare de modă, Paris 2024  Foto Gettyimages
image
actualitate.net
image
actualitate.net