Cât costă vacanţa de Paşte în Deltă. Ți se pare mult sau puțin?

Ultima actualizare:

Haideţi în împărăţia apelor! La mijlocul lunii aprilie, când creştinii ortodocşi sărbătoresc Învierea Domnului, Delta Dunării este cuprinsă de frenezia primăverii. Turiştii care vor alege această destinaţie vestită în toată lumea vor avea parte de peisaje de poveste şi de clipe unice în mijlocul naturii, scrie adevarul.ro.

Ziua de Paşte  la o biserică din  Delta Dunării. Foto: Asociaţia Delta Dunării
Ziua de Paşte la o biserică din Delta Dunării. Foto: Asociaţia Delta Dunării

Când primăvara se strecoară printre canale şi printre grinduri, Delta Dunării îmbracă haine noi, spre bucuria privitorilor. Egretele mari, lebedele, raţele sălbatice, pelicanii creţi, berzele, gâştele cu piept roşu, cormoranii mari sau sitarii se întorc din ţările calde şi contribuie din plin la simfonia de sunete şi de culori a naturii. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni s-au pregătit pentru musafiri şi au lansat deja oferte pentru petrecerea minivacanţei de Paşte (14-17 aprilie).

Hotelul Mon Jardin din Mahmudia, situată pe Braţul Sfântu Gheorghe, oferă un pachet de trei nopţi cu mic dejun inclus, începând cu preţul de 1.760 de lei/persoană. Pachetul cuprinde o plimbare cu nava Mon Jardin şi dejun servit la bordul acesteia, înainte de Înviere. Turiştii pot participa la slujba de Înviere în biserica din Mahmudia, iar în ziua de Paşte vor avea parte de o masă festivă.

Pelicanii, atracția Deltei
Pelicanii, atracția Deltei

Pensiunea Obretin (situată între Mila 23 şi Crişan) oferă pachetul de trei nopţi la preţul de 1.600 de lei/persoană. Turiştii au inclus şi transferul Tulcea-pensiune, o plimbare pe lac, excursii în Pădurea Letea, la Sulina şi la Mănăstirea Stipoc. Toate mesele sunt incluse. Musafirii se vor bucura, desigur, şi de o masă tradiţională de Paşte.

Pe Braţul Sulina, la Lebăda Luxury Resort&Spa, în Crişan, preţul pachetului de Paşte începe de la 333 de euro/persoană şi include o gustare tradiţională în noaptea de Înviere, slujba de Înviere pe insulă, prânz festiv cu gustări specifice şi cină festivă cu băuturi incluse în ziua de Paşte, petreceri cu muzică live, atelier de pictat ouă şi concursul „Vânătoarea de ouă”. Oaspeţii vor avea acces la toate facilităţile resortului (piscină interioară încălzită, saună umedă şi saună uscată, piscine interioare încălzite pentru copii, sală de fitness, jacuzzi, sală de jocuri cu PlayStation, biliard şi şah).

Plimbările  pe canale oferă amintiri de neuitat
Plimbările pe canale oferă amintiri de neuitat

În Jurilovca, Pensiunea Cuplu Călător vă aşteaptă cu un moment artistic alături de un ansamblu folcloric lipovenesc, relaxare la saună, excursii şi multă energie. În ziua de Paşte, turiştii vor beneficia de masă festivă (prânz şi cină), fără să lipsească preparatele din miel şi porc. Preţul unui pachet de trei nopţi este de 2.850 de lei/camera dublă.

Preparate tradiţionale din peşte

Pensiunea Regina Deltei (situată pe malul drept al Braţului Sfântu Gheorghe, în localitatea Băltenii de Sus) promite un sejur all inclusive de Paşte la preţul de 1.550 lei/persoană. Pachetul include: preparate tradiţionale din peşte la prânz şi la cină, prânz festiv în ziua de Paşte, cu preparate tradiţionale din miel. În plus, turiştii care doresc să participe la slujba de Înviere în biserica din localitate vor primi coşuleţ cu ouă roşii, cozonac, vin roşu şi candelă. De asemenea, pensiunea oferă două excursii cu barca în Delta Dunării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net