Cauza morții astrologului Mădălina Manole. Avea doar 39 de ani. „Greu de înțeles! Greu de acceptat”

Ultima actualizare:

Moartea subită a astrologului Mădălina Manole a surprins pe toată lumea. Tânăra s-a stins din viață, luni seară, la doar 39 de ani. 

Cauza morții astrologului Mădălina Manole, la doar 39 de ani. Foto: Facebook
Cauza morții astrologului Mădălina Manole, la doar 39 de ani. Foto: Facebook

Vestea decesului Mădălinei Manole a fost adusă de familia astrologului, printr-un mesaj postat pe Facebook. 

„Așa cum, probabil, unii dintre voi au aflat deja, Mădă a plecat aseară într-o lume mai bună. Vom reveni cu informații despre ziua când ne vom despărți, doar fizic, de ea, imediat ce vom avea detalii. Vă mulțumim!”, a anunțat familia Mădălinei.

Cei apropiați nu au confirmat, deocamdată, cauza decesului, dar se pare că tânăra ar fi murit din cauza unui stop cardiac, scrie Adevărul.

Conform a1.ro, apropiați ai familiei au dezvăluit că Mădălina Manole a fost internată în 2022 suferind de „colică abdominală, deshidratare completă și blocaj renal".

Astrologul Mădălina Manole a murit

După anunțul morții cunoscutului astrolog, sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe pagina de socializare a Mădălinei Manole de cei care au cunoscut-o:

Zbor lin printre stele, Mădălina! Sufletul tău să călătorească spre o lume dreaptă, iubitoare și caldă. Condoleanțe familiei și prietenilor!”, „Nu pot să cred! Tot sper să fie o glumă a Facebook. Dacă este adevărat, Dumnezeu să te odihnească și drum lin către îngeri și către tatăl el!

Dar cu mama ei cum rămâne? Cum poate duce atâta durere? Doamne, câteodată nu te înțelegem, numai tu știi să le orânduiești.”, „Durere fără margini! Greu de înțeles! Greu de acceptat! Ai plecat prea repede....!

Nu te vom uita! Vei fi mereu în inima noastră, a celor care te-am cunoscut! Nu vom uita chipul tău frumos, zâmbetul, bunătatea, vorba blândă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Mădă!"

Cum a ajuns astrolog? Mădălina Manole avea, inițial, un alt drum în viață

Mădălina Manole era inginer specializat în electronică şi telecomunicaţii. Cu toate acestea, ea a devenit fascinată de astrologie.

Dar până să ajungă la profesia pe care a îndrăgit-o atât de mult, Mădălina a lucrat la televiziune Pro TV, TVR 2, Look TV și Digi 24. Ulterior, aceasta s-a îndreptat către print şi online. A scris la mai multe reviste, unde a realizat rubrica dedicată horoscopului, conform tvr.ro.

Mădălina a înţeles că drumul ei era altul, aşa că, de câţiva ani descifrează tainele Universului, fiind astrolog cu diplomă”, anunța televiziunea publică în urmă cu doi ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
animale companie istock jpg
profet india razboi jpg
mancare pisica compressor 1200x800 jpg
Concert Coldplay Bucuresti 02 foto Denis Grigorescu jpeg
Tigaie - bucatarie - mancare - gatit FOTO Shutterstock
card1 jpeg
295526104 10224223540070101 7719136483617687161 n jpg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net