O tânără de 28 de ani a fost sfâșiată de câini. Animalele au lăsat-o aproape fără cap

Ultima actualizare:

O femeie atacată de o haită de câini a murit din cauza „mai multor mușcături în zona gâtului", se arată într-o anchetă. Tragedia a venit la scurtă vreme după ce mai multe persoane au susținut că au văzut-o pe victimă luptându-se cu animalele cu doar câteva zile înainte de moartea ei.

O nouă victimă a câinilor
O nouă victimă a câinilor

O femeie a murit după ce a fost mușcată de câini

Natasha Johnston, în vârstă de 28 de ani, își plimba animalele în Caterham, Surrey, când a fost atacată pe 12 ianuarie, transmite The Sun.

La trei săptămâni de la incident, o anchetă a dezvăluit faptul că femeia a decedat din cauza „mai multor mușcături penetrante în zona gâtului". Totodată, Nathasa a suferit șoc și hemoragie, după ce i-a fost perforată inclusiv vena jugulară.

„Un examen post-mortem a fost efectuat la Spitalul Județean Royal Surrey pe 18 ianuarie”, a transmis medicul legist Simon Wickens.

„Cauza medicală a decesului a fost dată ca

1a) șoc și hemoragie, inclusiv perforarea venei jugulare stângi

1b) au fost plasate mai multe mușcături de câine penetrante la gât.

Motivul anchetei este pentru a stabili este natura leziunilor traumatice”, a mai precizat medicul legist. Fratele femeii, Jordan Johnston, a identificat trupul victimei din Croydon, după atacul de groază.

„Ofer familiei Natasha și, într-adevăr, tuturor celor atinși de viața ei sincere condoleanțe", a mai spus medicul Simon Wickens.

Data de 29 iunie a fost stabilită pentru finalizarea anchetei, dar aceasta se poate schimba. Cazul din Anglia amintește de tragedia din România, în Ana Oros s-a stins din viață în Sectorul 6 al capitalei.

A fost sfâșiată de câini

Pe 21 ianuaire, o femeie de 44 de ani a murit după ce a fost mușcată de câini fără stăpân. Ana Oros a fost atacată în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București.

Victima a fost găsită de poliţişti pe câmp, la 270 de metri distanţă de cea mai apropiată locuinţă şi la 300 de metri distanţă de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii - zona neamenajată, aflată la graniţa cu comuna Chiajna.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
12357203 jpg
image
image
image
image
image
image
„Salvatorul de biserici“  Cum l a convins inginerul Eugeniu Iordăchescu pe Nicolae Ceauşescu să nu demoleze lăcaşurile de cult în anii ’80  jpeg
Fostul combinat din Călan  Sursa  Ilustrate circulate   (1) jpg
Methoni jpg
par vopsit jpg
cascada urlatoarea jpg
Edgar Allan Poe by Vallotton jpg jpeg
adolf hitler jpg
joe biden nato summit zelenski profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net