Femeie din București, ucisă de câini în timp ce alerga. Fusese atacată și anul trecut, în același loc

femeie de 44 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost mușcată de câini fără stăpân. Tragedia a avut loc în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. 

Femeie din București, ucisă de câini în timp ce alerga
Femeie din București, ucisă de câini în timp ce alerga

Ana Boroș, în vârstă de 44 de ani, a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, atunci fiind salvată din colții patrupedelor. Din păcate, în această dimineață, femeia a avut parte de un final tragic.

Victima alerga în momentul în care a fost atacată de o haită de câini. Echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul. Tragedia s-a a avut loc în zona Lacul Morii.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei“, a transmis Poliția București, conform Adevărul.

Vitima a fost mușcată de câini și anul trecut

Femeia fusese atacată, anul trecut, în aceeași zonă de către o haită de câini. Atunc, Ana a ajuns la spital cu răni grave.

„La data de 20 aprilie 2022, în jurul orei 09. 20, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o persoană, prin apel 112, cu privire la faptul ca a observat pe câmpul de lângă digul Lacul Morii ,o femeie care a fost atacată de mai mulţi câini”, a transmis atunci Poliția.

Femeia a fost salvată din colţii animalelor de doi biciclişti, care treceau prin zonă. Aceasta a ajuns la spital cu răni la cap, la mâini şi la picioare şi a fost operată de urgență.

Potrivit autorităţilor, câinii au ieșit din curţile oamenilor și au fost ridicați atunci de către lucrătorii primăriei pentru că deținătorii nu aveau acte, scrie Adevărul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg