Mircea Badea, mesaj dur despre frică și femeia ucisă de câini: „Ce a mai căutat acolo a doua oară?”

Ultima actualizare:

Mircea Badea a avut un mesaj cu un impact puternic, după ce o femeie a fost ucisă de câini. Vedeta de la Antena 3 a vorbit despre noțiunea de frică și s-a întrebat ce a căutat Ana Oros în acea zonă periculoasă.

Mircea Badea, mesaj dur despre frică și femeia ucisă de câini. Foto: colaj Click
Mircea Badea, mesaj dur despre frică și femeia ucisă de câini. Foto: colaj Click

Tragedia din zona Lacul Morii a creat un adevărat tsunami în spațiul public. O femeie de 44 de ani a fost sfâșiată de câini, sâmbătă, 21 de ianuarie. Aceasta scăpase dintr-o situație similară în urmă cu un an.

Dacă multă lume a criticat pe bună dreptate autoritățile, Mircea Badea a avut o abordare diferită. Cunoscutul prezentator TV s-a întrebat, totuși, de ce femeia a alergat din nou în acea zonă.

„E o întrebare corectă: ‘de ce s-a mai dus a doua oară în locul în care a fost mușcată de câini?’ Iar prietenii ei spun că voia să-și învingă fricile.

Dumneavoastră ați mai auzit așa ceva? Dacă prietenii ei nu mint, întrebarea este foarte corectă: ce a mai căutat acolo a doua oară? Acolo nu era vorba de învins fricile, era vorba de învins o haită de câini. Fricile ți le învingi, dar cu haita cum faci? Pe haită o învingi și pe ea? Este halucinant ce aud”, a precizat Mircea Badea, la Antena 3.

Mircea Badea, mesaj dur în cazul femeii ucise de câini: „Frica te păzește de multe nenorociri”

Sunt absolut sătul să aud discursul absolut debil din societate cu privire la frică. Este și discursul absolut debil cu privire la frică al Danei Budeanu. Frica există. Și este bine că există frică în doze rezonabile.

Frica există la om din motive corecte și anume păstrează viața, sănătatea și integritatea. Frica te păzește de multe nenorociri.

Dacă frica ajunge să te consume este altă discuție. Dar frica este bună la om pentru că frica ți-o mai poți învinge, dar haita de câini nu. Și mori”, a afirmat Mircea Badea, luni, la Antena 3.

Ana Oros fusese atacată în același loc anul trecut

Ana Oros a murit la 44 de ani. Foto: colaj/Facebook
Ana Oros a murit la 44 de ani. Foto: colaj/Facebook

Ana Oros, victima tragediei de sâmbătă, 21 ianuarie, a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, atunci fiind salvată din colții patrupedelor. 

Atunci, femeia a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Floreasca. Ana a avut mai multe plăgi la nivelul scalpului și în zona brațului drept. După acel episod terifiant, colegii ei de la Asociația Alpin Club Pro-Mont București au cerut ajutorul cetățenilor, deoarece Ana avea de sânge.

„Dragi prieteni ai Asociației noastre! Vă adresăm vouă cunoscuților dar și cei care nu ne conosc rugămintea să încercăm să o ajutăm pe prietena și colega noastră Ana Daraban Oros care în ziua de 20 Aprilie a fost “devorată” la propriu de peste 10 câini în zona Lacul Morii din Sectorul 6 București.

Are o sumedenie de plăgi la nivelul scalpului, ale membrelor inferioare și superioare. Haideți să încercăm să ne mobilizăm și să mergem să donăm sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București “Dr.Felix” pe numele Ana Oros internată acum în ATI la Spitalul Universitar București. Este un gest mare pe care îl putem oferi acum în aceste zile grele prin care Ana trece”, spuneau cei din asociație.

Din păcate, 1 an mai tarziu, destinul a fost mult mai tragic. Sâmbătă dimineață, Ana a murit după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. Victima a fost găsită de poliţişti pe câmp, la 270 de metri distanţă de cea mai apropiată locuinţă şi la 300 de metri distanţă de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii - zona neamenajată, aflată la graniţa cu comuna Chiajna.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net