Caz neobișnuit în Aeroportul Otopeni! O braziliancă transporta în stomac un kilogram de cocaină

Ultima actualizare:

O braziliancă a fost prinsă de poliţiştii de frontieră de la Aeroportul Otopeni cu un kilogram de cocaină în stomac. Tânăra a evacuat din organism substanța, sub supravegherea medicilor, iar oamenii legii vor continua cercetările pentru a decide ce sancțiune va primi pentru fapta sa. 

O braziliancă a fost arestată în Aerportul Otopeni
O braziliancă a fost arestată în Aerportul Otopeni

Femeia din Brazilia a ajuns pe Aeroportul Otopeni, pe 14 februarie, iar în urma unui control, poliţiştii de frontieră şi vameşii au descoperit că femeia înghițise o cantitate considerabilă de substanțe interzise. Brazilianca a fost transportată la un spital din București, iar sub supravegherea medicilor a eliminat aproximativ un kilogram de cocaină. 

Femeia transporta în stomac un kilogram de cocaină

Medicii susțin că dacă una dintre pungile în care cantitatea de droguri era ambalată s-ar fi spart, tânără ar fi putut să facă o supradoză și să își piardă viața. Starea femeii este una bună, iar ea urmează să fie dusă în fața Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

"La data de 17.02.2022, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pentru 24 de ore a unei inculpate  cercetată pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

image

În cauză s-a reținut faptul că, la data de 14.02.2022, persoana în cauză s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă și, în urma controalelor dar și a analizelor de risc efectuate de poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali, a rezultat suspiciunea că aceasta a ingerat droguri în vederea introducerii acestora pe teritoriul României", se arată în comunicatul emis de către polițiști. 

Reținerea femeii a fost posibilă datortiă colaborării mai multor instituții: Centrul de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București - Otopeni, Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București și al lucrătorilor din cadrul Direcției Generale a Vămilor - Biroul Vamal de Frontieră Aeroport Otopeni Călători.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
father 22194 1280 jpg
sala examen bac jpg
calendar ortodox 2021 31 mai sf mc ermie png
jln kșlț jpg
flame 580342 1280 jpg
pots 716579 1280 jpg