Caz revoltător la Iași! O femeie și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit în fața copilului lor

O femeie din comuna Popricani, județul Iași, și-a ucis, în luna decembrie 2023, soțul cu mai multe lovituri de cuțit, chiar în fața copilului lor! După fapta comisă, l-a trimis pe fiu la magazin să cumpere bere și țigări. Săptămâna aceasta, a fost condamnată la șase ani de închisoare.

O femeie din Iași și-a omorât soțul în fața copilului / foto: Pixabay
O femeie din Iași și-a omorât soțul în fața copilului / foto: Pixabay

O ceartă în familie pe fond de alcool s-a sfârșit cu un omor. Elena Clim, din Iași, și-a ucis soțul cu mai multe lovituri de cuțit, iar apoi și-a trimis fiul la magazin, să mai cumpere țigări și bere. În pofida brutalității manifestate de femeie, judecătorii au fost îngăduitori. Ea a fost condamnată la doar șase ani de închisoare, săptămâna aceasta.

La data de 01.12.2023, în jurul orelor 19.00, inculpata Clim Elena s-a întors la locuința pe care o deține împreună cu soțul său. În ziua respectivă, a efectuat mai multe activități pe la diverse gospodării din sat, acolo unde a consumat o anumită cantitate de alcool, ajungând într-o avansată stare de ebrietate. După ce s-a întors la locuință, a descuiat ușa de acces și a intrat în interior.

Aici, s-a întâlnit cu soțul său, care, la rândul său, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar, la un moment dat, inculpata a luat un cuțit, cu care l-a înjunghiat pe soțul său, de două ori, în zona superioară a cutiei toracice, aproape de gâtul victimei. Victima a încercat să se apere, așa cum rezultă din leziunile suferite la nivelul membrelor superioare, constatate de către medicul legist, dar nu a reușit să împiedice aplicarea loviturilor.

Și-a omorât soțul în fața copilului, apoi l-a pus să cumpere bere și țigări

După aplicarea loviturilor, victima a mers în camera ei. În imobil, se afla și martorul, care locuiește împreună cu părinții săi. Acesta a văzut momentul în care inculpata l-a înjunghiat pe tatăl său, așa cum rezultă din declarația dată în calitate de martor.

După acest moment, inculpata l-a trimis pe martor să ia, de la magazinul din sat, țigări și bere. Acesta a mers la barul respectiv, aspecte care sunt confirmate și de înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului, a cumpărat ceea ce i s-a cerut, după care, pe drumul de întoarcere, în jurul orelor 20.00, inculpata l-a apelat telefonic, spunându-i că tatăl său este mort. În jurul orelor 20.15, martorul s-a întors la locuință, acolo unde l-a găsit pe tatăl său întins la sol, în camera sa, în jurul acestuia fiind sânge.

Martorul împreună cu inculpata au încercat să-i acorde primele îngrijiri victimei, însă, văzând că aceasta nu reacționează, în jurul orelor 21.43 s-a apelat serviciul de urgențe 112. Echipajul SMURD, deplasat la fața locului, a constatat decesul victimei”, au precizat anchetatorii, potrivit bzi.ro.

Inițial, Elena Clim le-a spus anchetatorilor că a auzit o bubuitură în ziua crimei și a lăsat să se înțeleagă că soțul ei ar fi murit după ce s-ar fi lovit cu capul de o butelie. Ulterior, a recunoscut că l-a înjunghiat, iar săptămâna aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare și la plata a 6.000 lei ca daune morale față de fiul său minor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Charlotte colaj jpg
image
image
image
image
image
image
555 (15) jpg
62443480 jpg
mucegai baie jpg
Calendar 30 decembrie: 1947   Regele Mihai a fost forțat să abdice printr o lovitură de stat comunistă jpeg
image png
Motivele care explică duritatea războinicilor spartani jpeg
gradina freepik jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net