Caz șocant în Argeș. O adolescentă și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că a sechestrat o minoră

Nu a mai suportat să-și vadă tatăl abuzând o copilă. Un bărbat în vârstă de 45 de ani dintr-o comună argeșeană a ajuns în arest după ce fiica lui a sesizat Poliția reclamându-l că a răpit o minoră. Bărbatul era beat și a luat-o pe fată din barul în care lucra, acolo unde el a băut toată noaptea.

Bărbatul a fost reținut de polițiști
Bărbatul beat care sechestrase minora nu a putut fi potolit decât de polițiști. Foto: curier.ro

Cercetările au fost efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Fapta a avut loc la începutul lunii septembrie și acum s-au terminat cercetările.  

Minora sechestrată, luată cu forța din bar 

Oamenii legii au fost sesizați pe data de 3 septembrie, de o tânără, în vârstă de 19 ani, că tatăl ei, un bărbat în vârstă de 45 de ani , o ține încuiată în locuință pe o adolescentă în vârstă de 16 ani și nu o lasă să plece. Polițiștii au mers în zonă și au constatat că fata era ținută cu forța de bărbat la domiciliul lui.  

Minora lucra ca ospătar într-un local din comuna Hârtiești, pe perioada vacanței. Acolo, Ilie Leontin S., de 45 de ani a băut, împreună cu alți prieteni, toată noaptea scrie curier.ro. Bărbatul după ce s-a îmbătat a început să-i facă avansuri adolescentei și schiar să o atingă cu forța. 

Fata agresorului, prietenă cu victima 

În loc să se liniștească, bărbatul a devenit mai agresiv și la prima oră a dimineții a sunat-o pe fiica lui, o tânără de 19 ani, care o cunoștea pe ospătară, și i-a cerut să vină la bar cu mașina. A urcat-o pe adolescentă cu forța în autoturism și i-a spus șoferiței să meargă acasă. Ajuns acolo, suspectul și-a lăsat fiica în mașină și a dus-o pe sus în casă pe minoră. 

Adolescenta înfricoșată a vorbit prin mesaje cu tânăra, de 19 ani, I-a cerut ajutorul și i-a spus să sune la 112 scriu jurnaliștii de la sursa citată. Speriată că putea fi luată drept complice deoarece a dus victima cu mașina, fiica agresorului a urmat sfaturile adolescentei și a alertat autoritățile iar polițiștii au venit și au eliberat prizoniera 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net