Ce amendă a primit un bărbat care a aruncat trei pisici dintr-o mașină pe marginea unui drum

Un bărbat din municipiul Suceava a fost amendat de poliţişti după ce a abandonat trei pisici pe marginea unui drum din comuna Şcheia. Bărbatul a venit cu pisicile în mașină după care le-a aruncat, au informat, luni, reprezentanţii inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. Amenda pe care a primit-o nu este deloc mică, chiar dacă omul și-a recunoscut fapta și a spus în fața oamenilor legii că regretă. Una dintre pisici a beneficiat imediat de asitență medicală veterinară. 

Bărbatul a fost identificat în trafic

Bărbatul care a abandonat pisicile a primit o amendă de 3.000 de lei.
Bărbatul care a abandonat pisicile a primit o amendă de 3.000 de lei.

Bărbatul este din municipiul Suceava. El a fost oprit în trafic și condus la secția de poliție, unde și-a recunsocut fapta.

„Poliţiştii au reuşit identificarea în trafic a autoturismului din care au fost aruncate exemplarele feline, stabilindu-se că la volanul acestuia se afla un bărbat cu domiciliul în municipiul Suceava.

Cu ocazia efectuării unui control al autoturismului, în portbagajul acestuia a fost identificată o cutie din carton şi doi saci de rafie, care au fost folosiţi de către proprietar la săvârşirea faptei.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei de Poliţie Rurală 9 Scheia, unde cu ocazia audierii a recunoscut faptul că a abandonat un număr de trei exemplare de pisică pe drumul public din localitatea Sfântul Ilie- comuna Şcheia şi că regretă cele săvârşite", au precizat oficialii IPJ Suceava.

Potrivit acestora, sancţiunea în valoare de 3.000 de lei a fost dictată de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor.

Ordin de plasare pentru una din pisici

Totodată, poliţiştii au emis un ordin de plasare a uneia dintre pisici în adăpost pentru o perioadă de 45 zile, întrucât acesta nu a beneficiat de tratamente medicale, ordinul fiind pus în executare de către reprezentanţii Asociaţiei de protecţie a animalelor - Casa lui Patrocle Suceava, conform contractului încheiat de către CJ Suceava cu aceştia.

Ulterior, exemplarul felin a fost transportat la un cabinet veterinar în vederea acordării asistenţei medicale veterinare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net