Ce a pățit un român care furat o bicicletă în Italia! Pedeapsă dură pentru altul care a aruncat țigări pe geamul mașinii în Olanda

Ultima actualizare:

Românii care nu respectă legile din țările UE în care trăiesc sau prin care călătoresc află pe pielea lor ce înseamnă asta! Ultimele exemple vin din Italia, unde un român a fost expulzat dintr-un oraș după ce a furat...o bicicletă și din Olanda, unde alt român a rămas fără carnet după ce a aruncat țigări pe geam.

Din ce în ce mai mulți români fură biciclete în Italia
Polițiștii italieni au prins încă un român hoț de biciclete. Captură observatornews.ro

Obișnuiți cu proverbele urbane „merge și așa” sau „legile sunt făcute să fie încălcate”, concetățenii noștri descoperă șocați că pentru fapte minore o pățesc „grav”. 

Român expulzat dintr-un oraș din Italia pentru furt 

Un român în vârstă de 22 de ani a fost expulzat din Italia după ce a furat o bicicletă și a agresat două femei în timp ce fugea de la locul furtului. Incidentul a avut loc în orașul Terni, unde conaționalul nostru a intrat într-un complex rezidențial și a furat o bicicletă lăsată legată cu un lanț. 

 În timp ce încerca să scape, suspectul a întâlnit o fată și mama acesteia, pe care le-a amenințat și le-a împins scrie stiridiaspora.ro. Polițiștii în civil l-au observat și l-au reținut înainte ca situația să se agraveze. Bărbatul, fără domiciliu fix și cu antecedente penale, a fost arestat pentru furt calificat și plasat în detenție până la proces. 

Polițiști olandezi
Polițiștii olandezi au tras pe dreapta șoferul român în urma reclamațiilor. Foto: defenseromania.ro

Român din Olanda, fără carnet de conducere din cauza țigărilor

Un conducător auto român a simțit pe pielea lui că Olanda nu-i România. El a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins în „țara lalelelor” că a aruncat un pachet de țigări pe geamul mașinii sale. 

Potrivit relatărilor cotidianului regional De Gerderlander, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost oprit de poliție pe autostrada A27 în timp ce se deplasa spre Bavel în noaptea de duminică spre luni. Șoferul a fost reclamat de alți participanți la trafic că a aruncat în timpul călătoriei un pachet de țigări pe geam.  

În timpul controlului, polițiștii au descoperit mai multe încălcări ale legilor rutiere. Pus să sufle în etilotest, conducătorul auto a fost descoperit cu o concentrație de alcool în sânge de 0,775 mg/l, aproape de trei ori și jumătate mai mare decât limita legală permisă pentru un șofer cu experiență. 

Ca urmare a acestor încălcări, poliția i-a suspendat permisul de conducere. Conducătorul auto român urmează să fie cercetat nu doar pentru conducere sub influența alcoolului, ci și pentru neglijarea mediului înconjurător, având în vedere gestul de a arunca pachetul de țigări pe geamul mașinii 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net