Cea mai mare groapă din Suceava, concurs de fotografie pe facebook. „Prima gură de metrou din cartier”

Ultima actualizare:

Sucevenii au fost provocați să participe la un concurs inedit. Cea mai mare groapă pe care o întâlnesc pe străzile din Suceava să fie postată pe Facebook. Și cum județul e plin de astfel de „obiective”, zeci de suceveni au răspus imediat, inițiativei activistului civic Andrei Bacoș. „Oamenii s-au familiarizat atât de mult cu astfel de imagini încât ajung să nu le mai observe”

Un concurs de fotografie cu cea mai mare groapă de pe străzile din municipiul Suceava a pornit pe rețeaua socială facebook la inițativa activistului civic Andrei Bacoș, anunță Monitorul de Suceava.

„Strada pe care locuiesc are cel puțin 10 gropi”

Concurs de fotografiat gropi în Suceava. Sursă foto: Monitorul de Suceava
Concurs de fotografiat gropi în Suceava. Sursă foto: Monitorul de Suceava

Acesta a anunțat pe pagina sa că oferă chiar și un premiu de 100 de lei pentru fotografia cu groapa cea mai mare de pe strada unde locuiește expeditorul imaginii.

„Ofer 100 de lei pentru o fotografie cu groapa cea mai mare de pe strada unde locuiți. Puneți în comentarii poza cu gropa și adresa unde se află și voi prezenta primăriei situația din fiecare zonă. Voi anunța aici poza cu groapa câștigătoare.

Oamenii s-au familiarizat cu astfel de imagini și ajung să nu le mai observe. Pe o distanță de 20 metri, Aleea Jupiter din cartierul George Enescu, strada pe care și locuiesc, are cel puțin 10 gropi, dar am ales-o pe cea mai veche și mai periculoasă. Am anunțat și prin aplicația Suceava Alert de ceva vreme, dar cineva doarme la serviciu”, a fost mesajul lui Andrei Bacoș.

„Se sfarmă mașina”

Demersul, care a început duminică, a adunat până acum zeci de fotografii cu gropi care mai de care mai periculoase atât pentru trecători cât și pentru autoturisme.

Sucevenii au arătat că în orașul lor este „material” din plin. Mesajele însoțite de fotografii au venit unul după altul, astfel că luni la ora prâzului se adunaseră deja peste 30 de poze cu gropi de diferite dimensiuni.

„Ai găsit prima gură de metrou din cartierul George Enescu?”

„Se sfarmă mașina când intri acolo, îti vei cumpara 4 perechi de bucșii noi”

„Și din când în când o funcționară publică plictisită mai aruncă câte un ochi peste sesizări și le marchează ca înregistrate. Cam până acolo merge firul”.

„Normal că strada i numai gropi , le mai nivelăm noi, din cînd în cînd”, sunt doar o parte din comentariile celor care au postat străzile pline de gropi din cartierele lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net