Ți se rupe inima! Cel mai trist căţel din România caută stăpân englez. De 11 ani nu-l vrea nimeni

Poveste emoţionantă! Un maidanez salvat de pe străzi, ajuns într-un azil din apropiere de Bucureşti, unde urma să fie eutanasiat, aşteaptă de 11 ani să fie adoptat. Presa engleză îi caută un stăpân în Regatul Unit, pentru că românii nu îl vor.

Pluto n-a mai părăsit ţarcul timp de 11 ani. Foto Facebook/Nobody Dogs Rescue Centre
Pluto n-a mai părăsit ţarcul timp de 11 ani. Foto Facebook/Nobody Dogs Rescue Centre

Este cel mai trist şi mai singuratic căţel din ţara noastră. Aşa îl prezintă Daily Mail şi The Mirror pe Pluto, un dulău blând şi prietenos, care trăieşte în azilul Nobody Dogs Rescue Centre, din București. Maidanezul a văzut moartea cu ochii în decembrie 2010, când a ajuns într-un adăpost canin de lângă Capitală. Cele două publicații din Regatul Unit au prezentat povestea sensibilă a patrupedului cu ochi triști, pe care îl numesc "cel mai singur cățel din lume".

Pluto îți rupe inima cu povestea lui. Urma să fie eutanasiat, dar a fost scăpat de injecţia letală în ultima clipă, de voluntarii asociaţiei Nobody Dogs Rescue Centre. Presa engleză s-a implicat într-o campanie de promovare a căţeluşului pentru găsirea unui cămin, după ce imaginile cu Pluto au ajuns până în Regatul Unit prin intermediul reţelelor sociale.

Dino, fratele lui Pluto, nu a mai avut zile

Alena Stan, care conduce Nobody Rescue şi colaborează cu Bridging The Gap Rescue, din Anglia, a povestit că fratele lui Pluto, pe nume Dino, a murit fără să apuce să ajungă într-un cămin. Voluntarii nu vor ca şi acesta să aibă aceeaşi soartă ca fratele lui şi speră să îi găsească un stăpân în Marea Britanie. Pluto este cuminte şi a trăit toată viaţa închis în ţarcul adăpostului. Animăluţul este foarte jucăuş, având în vedere că ”nu se mai află la prima tinereţe”. Conform The Mirror, cele două organizaţii non-guvernamentale se angajează să ajute la finalizarea actelor necesare pentru ca Pluto să-şi găsească o casă în Anglia.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net