Cine este femeia din valiză de la Oradea. Henriett Toth a avut parte de un sfârșit înfiorător

Ultima actualizare:

Anchetatorii au stabilit identitatea femeii găsită într-o valiză, la Oradea. Între timp medicii legiști au stabilit că femeia a fost torturată, iar ultimele clipe de viață au fost pline de suferință. Sora victimei, găsită sechestrată, crunt bătută și malnutrită este în continuare în stare gravă. Ea este conștientă și reușește să vorbească cu foarte mare greutate. 

Cine este Henriett Toth

Ea este femeia ucisă, al cărei trup a fost găsit într-o valiză.
Ea este femeia ucisă, al cărei trup a fost găsit într-o valiză.

Anchetatorii au stabilit că femeia ucisă se numește Henriett Toth și avea vârsta de 31 de ani. Femeia era originară dintr-o localitate aflată la o oră de Oradea, Valea lui Mihai și ar fi locuit în oraș fără forme legale. Vestea că a fost ucisă s-a răspândit cu repeziciune în comunitate provocând un adevărat șoc. O rudă a celor două surori a spus că femeile au plecat de acasă în urmă cu cinci ani în Germania, iar de atunci nu au mai știut nimic despre ele.

Informațiile indică faptul că femeia ucisă și sora ei au fost racolate din localitatea natală de către Erika Duca, apoi obligate să practice prostituţia într-un apartament închiriat în regim hotelier, situat la parterul unui bloc.

Pentru că vecinii au reclamat în repetate rânduri zgomotele auzite în timpul nopții suspecţii au fost nevoiţi să schimbe locaţia.

Femeia a fost torturată

 Henriett Toth avea 31 de ani. Sursă foto: Facebook
Henriett Toth avea 31 de ani. Sursă foto: Facebook

Înainte au ucis-o pe Henriett Toth. Ultimele clipe de viață ale femeii au fost pline de suferință. Procurorii au stabilit că asupra victimei au avut loc „agresiuni fizice prin lovire cu corpuri dure contondente şi comprimare între două planuri, care i-au provocat hemoragie internă, prin rupturi viscerale (plămân, splină), urmare a unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale multiple şi de stern", a explicat procurorul de caz Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, arată eBihoreanul.

După crimă femeia a fost îndesată într-un geamantan, apoi transportat la noua locație care se află la o distanță de circa 5 kilometri.

Aici, suspecții au abndonat valiza într-o remorcă nu înainte de a acoperi cu nisip.

O probă importantă ar putea fi camerele de supraveghere din zonă.

În ultima poză pe care Henriett Toth a postat-o pe Facebook apare extrem de slabă. 

Ultima poză postată de victimă pe rețeaua socială. Foto: Facebook
Ultima poză postată de victimă pe rețeaua socială. Foto: Facebook

Medicii se luptă să o salveze pe sora victimei

Între timp, poliţiştii au identificat şi o a treia victimă a proxeneţilor. Declaraţiile ei i-ar putea ajuta pe procurori să îi trimită în judecată pe suspecţi.Aceștia r putea fi condamnați la 25 de ani de închisoare.

Anchetatorii au găsit-o sechestrată și pe sora femeii ucise. Era în stare gravă, cu răni pe tot corpul și nemâncată. Cu ultimele puteri a reușit să le spună medicilor doar că a fost lovită.

"Foarte, foarte multe leziuni la nivelul întregului corp, cu semne clare de malnutriţie, starea e gravă. Va rămâne internată aici", susţine Hadrian Borcea, şef Upu Oradea.

Femeia e conștientă și vorbește cu foarte mare dificultate, potrivit surselor din anchetă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adriean videanu facebook jpg
insula testoaselor jpg
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net