Cine este femeia, medic stomatolog, ucisă în propriul cabinet. Avea 41 de ani și ar fi fost înjunghiată

Ultima actualizare:

O femeie, medic stomatolog în municipiul Brăila, a fost găsită moartă marți seară în cabinetul său. Soțul ei s-a alarmat când femeia nu a mai ajuns acasă. A mers la cabinetul stomatologic unde a descoperit nenorocirea. A anunțat autoritățile. La fața locului, polițiștii au constatat că femeia prezenta urme de violență pe corp. Ar fi fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit.  A fost deschisă o anchetă pentru a afla în ce condiții a murit femeia.

Moartea suspectă

Femeia medic stomatolog ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. Foto colaj Antena3CNN
Femeia medic stomatolog ar fi fost înjunghiată de mai multe ori. Foto colaj Antena3CNN

Polițiștii iau în calcul varianta unei crime după ce femeia, medic somatolog, a fost găsita fără suflare, în propriul cainet, cu urme de violenţă pe corp.

Soțul victimei a sunat la 112 și a anunțat nenorocirea. Bărbatul a mers la cabinet, alarmat că femeia nu ajunge acasă și nu răspunde la telefon.

La fața locului au sosit imediat criminaliști și procurorul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care au început cercetările.

Potrivit presei locale, victima se numește Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani. Este medic stomatolog și deținea un cabinet la parterul unui bloc din Brăila. Familia, colegii și cunoscuții medicului sunt în stare de șoc de la aflarea teribilei vești.

Locatarii blocului vor fi audiați

Cabinet stomatologic se afla la parterul unui bloc, iar polițiștii vor audia toți locatarii din imobil. Declarațiile lor ar putea fi extrem de utile pentru ca polițiștii să afle ce s-a întâmplat în ultimele clipe de viață ale femeii.

”La data de 16 iulie a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul, că pe strada General Eremia Grigorescu din municipiu, o femeie ce prezintă urme de violență a fost găsită decedată, într-un cabinet stomatologic.

La fața locului s-au deplasat procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila și echipele operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în vederea efectuării cercetărilor”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net