Descoperire macabră în Vaslui. Cadavrul unui bărbat, găsit într-un geamantan. „Am văzut genunchii”

Ultima actualizare:

Descoperirea macabră fost făcută luni seara într-o localitate din județul Vaslui. Un sătean a găsit o valiză pe marginea drumului din satul Pungeşti. A avut un șoc când a deschis-o. Înăuntru era chircit cadavrul unui bărbat. A sesizat imediat poliția.

Alertă. Un criminal este în libertate

image

Polițiștii din Vaslui sunt în alertă după ce un sătean a anunțat luni seara, la 112, că a găsit cadavrul unui bărbat îndesat într-un geamantan pe marginea drumului.

Bărbatul a povestit ulterior că nu și-a dat seama imediat că în valiză se afla corpul unui om. Când a realizat că se află în fața unei crime, a alertat imediat autoritățile.

„Eu am zis că e gunoi, nu mi-am dat seama că e om mort acolo. Am zis poate e un câine mort, o găină și am văzut genunchii îngrămădiţi acolo”, a relatat omul pentru Observator.

La faţa locului au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de poliţie. Cele relatate de sătean s-au confirmat. În interiorul valizei se afla corpul unui bărbat aflat în stare avansată de putrefacţie. Criminaliştii au sigilat întreaga zona şi au demarat cercetările.

Ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Polițiștii îl caută pe criminal

Cadavrul a fost preluat de polițiști și transportat la Institutul de medicină legală din Vaslui pentru necropsie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru omor deosebit de grav.

”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul poliției.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net