Cine este femeia ucisă de câini în zona Lacul Morii. A avut o premoniție înspăimântătoare anul trecut

Ana Oros, victima tragediei de sâmbătă, 20 ianuarie, a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut, atunci fiind salvată din colții patrupedelor. Femeia în vârstă de 44 de ani făcuse afirmații uluitoare după incidentul din 2022.

Cine este femeia ucisă de câini. Ana Oros avea 44 de ani. Foto: colaj Facebook
Cine este femeia ucisă de câini. Ana Oros avea 44 de ani. Foto: colaj Facebook

România s-a trezit din nou într-o situație pentru care nu există nicio scuza în anul 2023. Sâmbătă dimineață, o femeie de 44 de ani a murit după ce a fost mușcată de câinii fără stăpân în zona Lacului Morii, din sectorul 6, din București. 

Victima a fost găsită de poliţişti pe câmp, la 270 de metri distanţă de cea mai apropiată locuinţă şi la 300 de metri distanţă de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii - zona neamenajată, aflată la graniţa cu comuna Chiajna.

Terenul a aparţinut CAP, iar împroprietăririle au fost făcute de autorităţile din Chiajna. În prezent, se află în posesia a trei persoane, arată autoritatea locală.

Ana Oros a murit după ce a fost sfâșiată de câini

Ana Oros a mai fost atacată de o haită de câini și în primăvara anului trecut. Atunci, membra Asociației Alpin Club Pro-Mont București fost transportată la spital conștientă, dar cu răni multiple la mâini și picioare din cauza mușcăturilor.

A ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Floreasca. Ana a avut mai multe plăgi la nivelul scalpului și în zona brațului drept. După acel episod terifiant, colegii ei de la Asociația Alpin Club Pro-Mont București au cerut ajutorul cetățenilor, deoarece Ana avea de sânge.

„Dragi prieteni ai Asociației noastre! Vă adresăm vouă cunoscuților dar și cei care nu ne conosc rugămintea să încercăm să o ajutăm pe prietena și colega noastră Ana Daraban Oros care în ziua de 20 Aprilie a fost “devorată” la propriu de peste 10 câini în zona Lacul Morii din Sectorul 6 București.

Are o sumedenie de plăgi la nivelul scalpului, ale membrelor inferioare și superioare. Haideți să încercăm să ne mobilizăm și să mergem să donăm sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină București “Dr.Felix” pe numele Ana Oros internată acum în ATI la Spitalul Universitar București. Este un gest mare pe care îl putem oferi acum în aceste zile grele prin care Ana trece”, spuneau cei din asociație.

Ce premoniție a avut femeia care a murit în zona Lacul Morii

După ce a ieșit din spital, Ana a povesit exact ce s-a întâmplat în incidentul din aprilie 2022. Femeia a fost salvată de un biciclist. Tototadă, ea a transmis că avusese o premoniție că se va întâmpla ceva rău.

„Eu cunoșteam câinii, dar erau două haite. Pe una o puteam struni, pe cealaltă, la fel, dar erau amândouă și nu am putut. Mă bucur că au fost acei oameni, acel biciclist, să mă salveze. Avusesem și o premoniție că se va întâmpla ceva rău. Există un Dumnezeu, am avut puțin noroc, au existat și cazuri fatale”, a spus Ana, pentru fanatik, la acea vreme.

Reacția Primăriei Sector 6 în cazul femeii ucise de câini

Singura instituţie abilitată să monitorizeze şi să strângă câinii maidanezi din Bucureşti este Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), aflată în subordinea Primăriei Capitalei, iar Poliţia Locală Sector 6 nu a primit sesizări privind existenţa lor în zona unde Ana a fost atacată sâmbătă, 21 ianuarie, potrivit autorităţii locale. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 au precizat că Poliţia Locală sprijină ASPA şi au acţiuni săptămânale împreună. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
cub horoscop bani
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg
America Express Andreea Balan si Andreea Antonescu 6 amuleta Foto Antena 1 jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
cub cornel Ilie png
image
image
image
image
image
image
Fratii Tate escortati de politisti la iesirea din sediul DIICOT 26 ianuarie FOTO Inquam Photos Sabin Cirstoveanu
Cristina Pazurati în vizita la Tristan Tate FOTO Antena 3 CNN / Wowbiz
barbat suparat jpg
bani valuta curs valutar dolari pexels jpg
facebook messenger jpeg
gun 4560173 960 720 jpg