Cine este Georgiana, românca stabilită în Spania care găsește “comori” în gunoi. Aduna alimente, haine și alte lucruri pentru care oamenii plătesc bani grei

Ultima actualizare:

Georgiana Sîrbu, o româncă stabilită peste hotare a făcut înconjurul rețelelor de socializare după ce a publicat mai multe filmulețe în care le arată internauților câte minunății găsește în gunoi. Deși s-a gândit că va fi judecată pentru acest lucru, femeia nu s-a sfiit să facă publice imaginile. Ba mai mult, aceasta și-a exprimat bucuria atunci când a găsit mai multe legume și fructe pe care, de altfel, le-a luat acasă să le gătească.

Georgiana găsește o mulțime de lucruri în gunoi
Georgiana găsește o mulțime de lucruri în gunoi

 Georgiana adună alimente aruncate la gunoi

În timp ce alții plătesc bani grei pentru a face piața, Georgiana are norocul să le ia pe toate de-a gata. 

“Am găsit ciuperci, anghinare, broccoli, o grămadă de căpșuni. Și va aduceți aminte cât am alergat după oferte. Ardei, morcov, roșie, ceapă, dovlecei. Uite cât pătrunjel, îl spăl acasă și îl aleg. Am găsit varză roșie, am găsit o grămadă (…) Uită-te și tu, spune-mi și mie, cum să las broccoli ăsta? Am luat pe nimic toate astea (…)” a spus internauta în clipul video pe care l-a publicat pe TikTok.

Georgiana Sîrbu nu trece indiferentă nici pe lângă alte obiecte aruncate la gunoi. Femeia, stabilită în Spania a mai făcut filmulețe în care le-a arătat celor care o urmăresc, că a găsit tablouri, aspiratoare sau jucării, toate aruncate la gunoi. Bineînțeles că nu a ezitat să le ia acasă, ba chiar mărturisește că nu se simte rușinată de acest lucru.

Cum au reacționat internauții

Dacă vorbim despre părerile internauților, se pare că mulți o încurajează și o apreciază pentru ceea ce face. Ba mai mult, unii spun că ar fi procedat la fel.

 “Și eu le -fi luat! Dacă le luam de la tarabă, tot așa era. Cred că sunt mulți care le-ar fi luat, dar orgoliul nu-i lasă să recunoască. Nu-i nicio rușine! E ca un premiu” / „Din minunile astea, o româncuță ca tine știe să facă ceva, așa că felicitări doamnă!!!” /„ Bine ai făcut, sunt perfect comestibile. Pune la congelator, transformă în conserve, asta e economia casei”, sunt doar câteva dintre comentariile oamenilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net