Cine este medicul acuzat că monta dispozitive medicale luate de la morți. Are o avere colosală!

Ultima actualizare:

Un nou caz de nereguli în domeniul medical a șocat România! Sâmbătă, cardiologul Dan Tesloianu, de la Spitalul „Sf. Spiridon" din Iaşi, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului General sub acuzația de abuz în serviciu. El este acuzat că a refolosit 238 de stimulatoare cardiace, dar și că a luat mită - asta deși deține o avere uriașă și câșiga un salariu mare.

Dr. Dan Tesloianu a fost reținut (Foto: adevarul.ro)
Dr. Dan Tesloianu a fost reținut (Foto: adevarul.ro)

Mai multe case și o colecție de artă, în declarația de avere a dr. Dan Tesloianu

Dr. Dan Tesloianu împreună cu un alt doctor, din Braşov, formau o reţea prin care montau dispozitive medicale prelevate de la pacienți morți, scrie adevarul.ro. Se pare că doctorul se bucura și de o avere uriașă.

Conform declaraţiei de avere, din luna iunie a anului 2022, familia Tesloianu deţine două case, un apartament, dar şi o colecţie de artă. În 2005, Dan Tesloianu a construit o casă în Iaşi, de 200 metri pătraţi. În 2019, a cumpărat un apartament de 51 metri pătraţi, în municipiul Iaşi. El și soția lui mai au o construcţie de 120 metri pătraţi, din 2008, în judeţul Neamţ.

În declarația de avere mai apare şi o colecţie de artă, a cărei valoare a fost estimată la 50.000 de euro, fiind dobândită în perioada 2009-2022. Familia Tesloianu are şi conturi, deschise la diverse bănci: două conturi în euro, cu suma totală de 89.996 de euro, un cont din 2022 cu suma de 50.000 de dolari, un cont în lei cu suma de 76.498 RON, potrivit sursei citate mai sus.

În ultimul an, Tesloianu a luat un salariu în valoare de 185.000 RON, de la Spitalul Spiridon. În declarația de avere mai figurează și suma de 160.000 de euro, dividente de la firma Cardiomed SRL, la care este acţionar.

La aceste venituri se adaugă salariul soţiei, care este medic la un spital din Iaşi, suma declarată fiind de 215.589 RON.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net