Cine este milionarul român care a primit 3.000 de lei în plus după recalcularea pensiilor. Ce salariu uriaș a avut înainte să iasă la pensie

După recalcularea pensiilor, un milionar român a primit o sumă în valoare de 3.000 de lei în plus față de ce primea deja din partea statului. Este vorba despre Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Pensia pe care o primește Dumitru Dragomir după recalculare
Pensia pe care o primește Dumitru Dragomir după recalculare

„Eu sunt un pensionar bucuros”

Dumitru Dragomir avea o pensie uriașă înainte de recalculare, respectiv 7.000 de euro. La acești bani, după noile reglementări, fostului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal i s-au adăugat 3.000 de lei. Acesta a menționat că plătea 6.000 de euro dări către stat, din salariul de 15.000 pe care îl primea la LPF.

„Mi-au mai dat 25-30 de milioane vechi (n.r. – 2500-3000 de lei) la pensie. Dacă am plătit. Mi-a făcut recalcularea. Eu am avut salariu 15.000 de euro pe lună şi plăteam 6.000 de euro la stat, lună de lună. Dacă până la 70 de ani am avut salariul ăsta şi am plătit la stat, n-am şi eu dreptul ăsta acum?

Ălora care au plătit şi le-a luat, să le dea banii înapoi. Dar cei care nu au contribuit, să facă gălăgie, n-au dreptate. Ciocu` mic!”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.ro.

Dumitru Dragomir se declară mulțumit de pensia pe care o primește. Nu este neapărat fericit, ci bucuros că poate trăi din suma pe care o primește lunar din partea statului. 

„Eu sunt un pensionar bucuros, nu neapărat fericit. Şi trăiesc din pensie, mai muncesc la fiul meu, dar muncesc gratis. El face un bloc lângă Herăstrău care e aproape gata şi am muncit zi de zi fără niciun fel de profit”, a precizat președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru AntenaSport, în trecut.

Ce pensie are Ion Țiriac după recalculare

De cealaltă parte, Ion Țiriac se bucură de o sumă considerabilă din partea statului. Deși după recalculare nu a primit nimic în plus, miliardarul în vârstă de 85 de ani primește deja o pensie de 12.000 de lei. Și nu pentru performanțele sale în sport, ci pentru că în trecut a fost ofițer în cadrul Ministerului de Interne.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 proverbe japoneze jpg jpeg
Panait Istrati. Pe verso, însemnarea: „Atena 1928 1 ianuarie” (© ANR, SANIC, Colecția Documente Fotografice, F I 6776)
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI (4) jpg
padure pixabay jpg
image png
card energie jpg
furt dupa accident jpg
Transfagarasan ilustrate (5) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net