Cine este principalul suspect în cazul crimei șocante din Oradea. Victima a avut o moarte cumplită

Ultima actualizare:

Ancheta avansează în cazul crimei șocante din Oradea. Un geamantan în care se afla cadavrul unei tinere a fost găsit ieri în cartierul Prima din municipiul Oradea, după ce un bărbat a sunat la 112 pentru a anunța că în zonă se simte un miros puternic, înțepător. Trei persoane, un bărbat și două femei, au fost aduse la audieri, iar peste noapte acestea au fost reținute, sub acuzația de omor.

Cine este principalul suspect

Femeia de 31 de ani a avut parte d eo moarte cumplită. Sursă foto: eBihoreanul
Femeia de 31 de ani a avut parte d eo moarte cumplită. Sursă foto: eBihoreanul

Anchetatorii se concentrează asupra bărbatului reținut, același care a alertat autoritățile, sunând la 112. El este principalul suspect în crima de la Oradea.

Conform eBihoreanul, bărbatul se numește Alin Omuţ și a fost reținut împreună cu concubina lui Roxana Gal, şi încă o femeie, Duca Erika. Concubina bărbatului ar fi fost cea care o obliga pe femeie să se prostitueze.

Cum a murit tânăra ascunsă într-un geamantan

Medicii legiști au stabilit că tânăra a avut parte de o moarte cumplită. A fost bătută cu sălbăticie, iar rănile suferite i-au provocat moartea.

Ultimele clipe de viață ale femeii au fost pline de suferință, potrivit procurorilor care au stabilit că asupra victimei au avut loc „agresiuni fizice prin lovire cu corpuri dure contondente şi comprimare între două planuri, care i-au provocat hemoragie internă, prin rupturi viscerale (plămân, splină), urmare a unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale multiple şi de stern", a explicat procurorul de caz Cristian Ardelean, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, potrivit sursei citate.

Anchetatorii au reținut trei persoane în cazul crimei șocante din Oradea
Anchetatorii au reținut trei persoane în cazul crimei șocante din Oradea

Cei trei reținuți locuiau în același apartament cu victima și sora acesteia, au stabilit anchetatorii.

După crimă, trupul tinerei a fost îndesat într-o valiză pe care au ascuns-o într-o remorcă parcată în apropierea blocului în care locuiau, nu înainte de a acoperi valiza cu nisip.

Crima șocantă ar fi avut loc între 6-8 iunie și a fost descoperită marți, 11 iunie după apelul bărbatului la 112, în prezent principalul suspect în acest caz.

Sora victimei, în stare foarte gravă

La scurt timp de la descoperirea cadavrului, în apartamentul unde a avut loc crima a fost găsită sechestrată sora victimei, o tânără de 25 de ani. A fost transportată la spital într-o stare gravă cu multiple fracturi și urme de lovituri puternice pe tot corpul.

Ea este acum sub supravegherea medicilor care fac tot posiblul să îi salveze viața.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
SpotHiddenPandaAmongHumansinPictureOpticalIllusionIQTest jpg
visine jpg
image png
evaluare nationala jpg
Cum prega tes ti mas ina pentru drum lung sau pentru o ca la torie de durata  jpg
image png
plane 7406049 1280 jpg
card social jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net