Cine sunt cei doi fraţi care au fost găsiţi morţi în baie. Unul dintre ei urma să se căsătorească

Ultima actualizare:

O întâmplare tragică neobișnuită a avut loc în  satul Plopeni, din judeţul Suceava, după ce doi tineri, frați, de vârste apropiate, au fost găsiți fără suflare în baia locuinței lor. 

Cei doi frați care au fost găsiți morți în baie FOTO: monitorulsv.ro
Cei doi frați care au fost găsiți morți în baie FOTO: monitorulsv.ro

Vestea morţii celor doi fraţi, cu vârste de 19 şi respectiv 20 de ani, găsiţi inconştienţi în baia locuinţei, au marcat comunitatea locală din care aceștia făceau parte. Se pare că cei doi tineri erau iubiți de cei de acolo, având mulți prieteni. 

Cine sunt cei doi fraţi care au fost găsiţi morţi în baie

Cei doi frați au fost găsiţi morţi în baia locuinţei, în seara zilei de luni, 10 ianuarie. Filip, în vârstă de 19 ani, muncea în Italia, iar fratele acestuia, Natanael, de 20 de ani, era managerul  unui centru comercial din Suceava. Mai mult decât atât, Natanael era logodit şi urma să se căsătorească în luna martie a acestui an, partenera lui fiind în stare de șoc la aflarea tragicei vești. 

Autoritățile au făcut cercetări în acest sens și pun moartea celor doi frați pe seama  intoxicaţiei cu monoxid de carbon. Rudele băieților spun însă că nu s-a fi simţit miros de gaz de la centrala locuinţei. 

Unul era în duş, unul la chiuvetă să se bărbierească. Tatăl lor, când a intrat acolo, putea să cadă şi el (de la mirosul de gaz n.r), dar se pare că centrala nici măcar nu era pornită. Tatăl a venit repede în fugă la mine, i-am scos pe hol, am încercat să le fac resuscitare, dar nu mai aveau puls, deja erau morţi... în baie nu se simţea nici un miros de gaz, eu nu cred că a fost de la gaz”, a declarat un apropiat al familiei pentru presa locală. Instalaţia de încălzire a apei din baie era conectată la o butelie pe gaz. Sistemul a fost, astfel, ridicat pentru a fi expertizat. 

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și au fost dispuse necropsii, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor, dar și a tuturor circumstanțelor care au dus la producerea tragicului și misteriosului eveniment.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net