Cîţu, întrebat dacă va demisiona, în cazul în care pierde alegerile interne din partid: "Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună"

10 august 2021
article img
Florin CîțuFoto: arhiva personală

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi (10 august, întrebat dacă va demisiona din funcţia de prim-ministru în cazul în care va pierde alegerile interne, că el candidează pentru funcţia de preşedinte al PNL. ”Despre acest lucru discutăm”, a declarat Cîţu, precizând că celălalt obiectiv al său este să avem o guvernare cât mai bună.

Florin Cîţu a fost întrebat dacă va demisiona din funcţia de prim-ministru în cazul în care va pierde alegerile interne din partid şi a răspuns: ”Eu sunt aici în cursa pentru preşedintele Partidului Naţional Liberal, despre acest lucru discutăm. Celălalt obiectiv al meu este să avem o guvernare cât mai bună pentru că această guvernare este pentru români”.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, anunţă că va demisiona din această funcţie dacă va pierde alegerile pentru un nou mandat la şefia Partidului Naţional Liberal, potrivit news.ro.

"Eu, dacă pierd alegerile, eu îmi scriu înainte de 25 septembrie demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor”, susţine Orban, afirmând că, dacă Florin Cîţu va pierde alegerile interne, nu va mai avea legitimitatea de a rămâne în fruntea Guvernului.