Condiţiile pentru introducerea obligativităţii certificatului COVID. Explicaţiile lui Alexandru Rafila

9 decembrie 2021
pasaport covid jpeg
Certificatul Covid va fi obligatoriu doar în anumite condiţii

Alexandru Rafila a explicat c─â acest indice a fost ales pentru c─â Rom├ónia a ├«nregistrat constant din var─â o astfel de cre┼čtere. Conform lui, certificatul ar fi trebuit introdus de la ├«nceputul lunii august, urm├óndu-se acest criteriu. 

ÔÇ×Principiul de introducere a acestui certificat este urm─âtorul: e un certificat temporar care este introdus dup─â o perioad─â de 3 s─âpt─âm├óni de cre╚Ötere consecutiv─â, un indice de 1,5, adic─â de 1,5 ori. De ce acest indice? Pentru c─â, ├«n var─â, ├«ncep├ónd cu data de 5 iulie, am avut o astfel de cre╚Ötere care a continuat timp de 16 s─âpt─âm├óni. Practic, probabil c─â un astfel de document trebuia s─â fie introdus la ├«nceputul lunii august ╚Öi probabil c─â ├«n relativ scurt timp am fi renun╚Ťat la el pentru c─â nu mai aveam situa╚Ťia, decesele. Din p─âcate, filozofia a fost atunci diferit─â, ╚Öi ├«n perioade de cre╚Ötee s-au intrrodus relax─âriÔÇŁ, a spus Minstrul S─ân─ât─â┼úii, potrivit digi24.ro. 

Când se va renunţa la certificatul COVID

├Än plus, dac─â Rom├ónia are o descre┼čtere de trei s─âpt─âm├óni a cazurilor, iar inciden┼úa va ajunge sub 1, certificatul nu va mai fi obligatoriu. ÔÇ×├Än momentul ├«n care avem o perioad─â de 3 s─âpt─âm├óni de descre╚Ötere, nu e condi╚Ťionat de un anumit coeficient, dar trebuie s─â fie ├«nso╚Ťit─â ╚Öi de sc─âderea sub o anumit─â inciden╚Ť─â cumulat─â ├«n ultimele 14 zile. 1, aceast─â valoare a fost discutat─âÔÇŁ, a completat Rafila. 

Cite┼čte:

Măsuri de relaxare pentru Crăciun și Revelion. Petreceri toată noaptea și acces la mall pe bază de test negativ

Curtea Suprem─â a Spaniei a interzis restaurantelor s─â le cear─â clien╚Ťilor certificatul COVID! M─âsura, considerat─â discriminatorie

florin calinescu png
M─âd─âlina Ghenea, ca o div─â autentic─â jpg
BeFunky collage (16) jpg
BeFunky collage (17) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
anamaria prodan png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calea victoriei zone de promenada jpeg
incarcare iphone jpeg
shurubel
image png
aplicatii de programare jpg
nicolae ciuca 7540888 mediafax foto alexandru dobre jpeg