Copiii milionarului Adrian Marțian, mesaj pe Youtube: Degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia

Cei trei frați de 11, 9 şi 7 ani, care au fost pierduți de bonă și dați în urmărire națională luni, 14 octombrie, sunt încă de negăsit. Asta, în ciuda faptului că cei trei au apărut într-o filmare postată marți pe platforma Youtube. Frații sunt copiii unui milionar controversat, Adrian Marțian, fost patron UTA, care se luptă pentru custodia lor cu mama acestora.  

Copiii, mesaj pe Youtube: „Degeaba!”

image

Frații Marțian apar într-o filmare video în care spun că nu vor la mama lor. Filmarea a fost transmisă către poliție, iar IPJ Hunedoara urmează să stabilească data exacta a înregistrării.

Fetița cea mare spune în timpul înregistrării că imaginile sunt din 15 octombrie, dar nu există nicio certitudine în acest sens.

Adrian Marțian, tatăl copiilor, nu a putut fi audiat, fiind plecat din țară, dar polițiștii au stat de vorbă cu el la telefon.

Ce transmit copiii în filmare

În înregistrare, copiii spun că nu sunt în pericol și că persoanele respective le tratează bine.

15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăștia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăștia ne-au mințit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă…. Suntem bine, oamenii ăștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine. Noi vrem la tati, să fim toți trei. Noi îl iubim pe tati și oamenii ăștia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, a spus fata cea mare, într-un mesaj publicat într-un videoclip pe Youtube.

Clipul video le poate oferi anchetatorilor date esențiale pentru anchetă. Există mai multe variante pe care merg polițiștii până în acest moment, scrie Adevărul.

Declarații șocante

Adrian Marțian este un afacerist din Cluj. El este separat de mama copiilor, după un scandal monstru. Copiii au rămas în grija tatălui.

În timpul procesului din 2022, copiii au făcut declarații șocante despre mama lor.

„Mi-au spus că bea cu bărbați în casa mea până ce vomita prin toată casa și o găseau copiii în pat cu bărbați. Amenința copiii cu moartea, că le taie gâtul dacă îmi spun ceva.”, a povestit milionarul în 2022, potrivit Clujust.ro.

”Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, ”Îi amenința spunând în pricipal ”dacă spui ceva, te omor”, ”Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, ”mama lor avea alți iubiți”, sunt alte redări ale spuselor micuților din raport, potrivit sursei citate.

După ce copiii au început să vorbească, Adrian Marțian a luat măsuri drastice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton foto profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cuvantul din limba romana care nu poate fi tradus in engleza  Ce variante similare se pot gasi insa jpg
nasturtium officinale  jpg
1 plante medicinale jpg jpeg
faten hamama actrita araba jpg
avion pexels jpg
catedrala notre dame jpeg
Prințesa Diana cu fiii ei  foto   GettyImages jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net