Milionarul Adrian Marțian, tatăl copiilor dispăruți, scandal monstruos: „Le-a scufundat capul în cadă!”

Ultima actualizare:

Adrian Marțian, un om de afaceri cunoscut din Cluj-Napoca, este de doi ani în mijlocul unui scandal uriaș după ce și-a acuzat fosta parteneră de rele tratamente aplicate copiilor lor. Povestea a captat atenția publicului datorită gravității acuzațiilor și a circumstanțelor șocante. Marțian, cunoscut pentru investițiile sale în sport și afaceri internaționale, se află acum într-un conflict deschis pentru protecția celor trei copii ai săi. Cei trei copii ai lui sunt dați în urmărire națională după ce au dispărut luni de sub ochii bonei. 

Cine este Adrian Marțian

Adrian Marțian împreună cu copiii. Colaj foto: Clujust.ro
Adrian Marțian împreună cu copiii. Colaj foto: Clujust.ro

Adrian Marțian este un milionar cunoscut pe plan național, în special pentru implicarea sa în fotbal și afaceri de succes. A fost patron al clubului UTA „Bătrâna Doamnă” și a devenit faimos și printr-un conflict cu fostul fotbalist Adrian Mutu.

Afaceristul a intrat într-un scandal uriaș cu partenera lui, Roxana, mama celor trei copii ai săi, de care s-a despărțit  după ce copiii au făcut mărturii șocante.

Adevăruri teribile despre fosta parteneră

În iunie 2022, Marțian a fost șocat să afle de la propriii copii despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana, în absența lui.

„Mi-au spus că bea cu bărbați în casa mea până ce vomita prin toată casa și o găseau copiii în pat cu bărbați. Amenința copiii cu moartea, că le taie gâtul dacă îmi spun ceva.”, a povestit milionarul în 2022, potrivit Clujust.ro.

”Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, ”Îi amenința spunând în pricipal ”dacă spui ceva, te omor”, ”Le-a aruncat un cuțit în timp ce îi certa”, ”mama lor avea alți iubiți”, sunt alte redări ale spuselor micuților din raport, potrivit sursei citate.

După ce copiii au început să vorbească, Adrian Marțian a luat măsuri drastice.

A mutat întreaga familie din Barcelona, unde locuiau, în România, la Târgu Mureș, pentru a-i proteja de influența negativă a mamei.

El a cerut intervenția autorităților, iar Roxana este cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru o presupusă tentativă de omor. Conform unor apropiați, femeia ar fi căutat un asasin plătit pentru a scăpa de fostul partener și a obține controlul asupra averii sale.

Mărturii cutremurătoare

Cazul a ajuns în instanță, iar mărturiile copiilor au fost cruciale. În cadrul unei evaluări realizate de un psiholog criminalist în Spania, copiii au descris cu detalii tulburătoare comportamentul mamei lor.

„Mama ei a umplut cada cu apă și le-a scufundat capetele în ea”, „Îi amenința spunând 'dacă spui ceva, te omor'”, au povestit copiii, conform raportului citat de Marțian.

Afaceristul a mai declarat: „caută în continuare asasini să mă omoare pentru a rămâne ea cu toată averea și munca mea de o viață”.

Acuzațiile sale au șocat opinia publică și au dus la o anchetă extinsă în România și Spania.

Copiii au beneficiat de educație și consiliere psihologică

Adrian Marțian nu doar că și-a luat copiii sub protecția sa, dar a încercat să le ofere și o viață normală. După ce s-au mutat în România, copiii au fost înscriși la o școală privată de top și au beneficiat de consiliere psihologică. Rezultatele evaluărilor psihologice confirmă ceea ce copii au spus inițial, întărind acuzațiile împotriva mamei lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton cu Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
masina murdara jpg
image png
Patrimoniu de lux în Ținutul Legendelor jpg
1 retele de socializare jpg jpeg
image png
apa de slabit manastire jpg
copil mic trist cu creion la scoala shutterstock 1172327539 jpg
Instantaneu din Roma foto Denis Grigorescu (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net