Copil de 13 ani, la volanul unei maşini furate: Băiatul o pornise fără cheie

Un copil în vârstă de 13 ani, fugit dintr-un centru de plasament, a găsit un autoturism cu portierele deschise pe care l-a pornit fără a avea cheie. Băiatul a fost observat de un polițist din Buzău, aflat în timpul liber. 

Băiatul de 13 ani a fost găsit de poliție în timpul nopții Foto: Facebook
Băiatul de 13 ani a fost găsit de poliție în timpul nopții Foto: Facebook

Cum a fost prins copilul de 13 ani

,,Deși colegul nostru Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ținut cont de orele de program. Astfel, o seară de plimbare aparent liniștită a colegului nostru prin oraș, s-a transformat într-o misiune.

Mai exact, azi-noapte, la ora 22:20, pe Șoseaua Buzăului din municipiu, Marius, polițist în cadrul Poliției Municipiului Brăila, Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care și-a anunțat colegii aflați în serviciu pentru a interveni cât mai repede", au declarat cei de la IPJ Brăila.

Băiatul a pornit mașina fără cheie

,,În acest timp, copilul și-a continuat deplasarea, fiind identificat de polițiști pe Calea Călărașilor la intersecție cu Bulevardul Dorobanților. Aceștia au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, ce fugise dintr-un centru de plasament. Surpriza colegilor a fost și mai mare atunci când au stabilit faptul că baiatul, dornic de o plimbare, a căutat și a găsit un autoturism cu portierele deschise, iar cu iscusință a reușit să o pornească fără a avea cheie. 

Ce a urmat, a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenției manifestată de colegul nostru, s-a sfârșit înainte producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie", transmite IPJ Brăila.

Un copil de 14 ani a furat mașina bunicii și a lovit o fată de 16 ani

În urmă cu două săptămâni, polițiștii orașului Găești, județul Dâmbovița, au constatat că o fată în vârstă de 16 ani a fost izbită de un autoturism, iar șoferul ar fi părăsit locul producerii accidentului rutier. Victima a fost transportată la spital, fiind rănită ușor.

Persoana care a condus autoturismul era un minor de 14 ani, informează Poliția Dâmbovița. Acesta ar fi furat autoturismul din curtea bunicii.

Accident cu mașina furată de la părinți

Accidentul a avut loc pe 10 martie, pe DN2B, în comuna Gălbinași, județul Buzău. Potrivit IPJ, la volan se afla un băiat de 15 ani. Adolescentul, care mergea de la Buzău spre Bentu, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat cu autoturismul în afara părții carosabile.

În urma impactului, minorul a fost rănit. A fost preluat de ambulanță și a fost transportat la spital. Potrivit surselor Agerpres, băiatul ar fi furat mașina de la părinți, din cauza unor probleme în dragoste.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net