Copilul de 8 ani dispărut în Constanța, căutat de peste 100 de polițiști! Un elicopter survolează zona

Ultima actualizare:

    Copilul a fost văzut ultima oară în fața casei saleFoto: Politia Română
Copilul a fost văzut ultima oară în fața casei saleFoto: Politia Română

Alertă în județul Constanța, după ce un băiețel de opt ani a dispărut din fața casei. 100 de polițiști îl caută, iar un elicopter survolează zona. Oamenii legii au făcut apel la localnici să sune de urgență la 112 dacă îl văd.

Băiatul de opt ani și-a petrecut jumătate din ziua de sâmbătă (2 noiembrie) cu tatăl său, care l-ar fi lăsat în apropiere de locuința mamei sale, în localitatea Pecineaga. Părinții copilului sunt divorțați. Tatăl lui a fost cel care a sesizat poliția în legătură cu dispariția băiețelului. Se pare că el a fost văzut ultima oară la o distanță de 300 de m de casă. În acea zonă este și un canal, iar polițiștii i-au în calcul ca băiețelul să fi căzut în el.

„Chiar la colţ acolo era cu rolele şi cu nişte căţei. L-am căutat doar la vale. Numai să nu fie în canal. Am scotocit şi prin canal şi nu e. M-a sunat taică-su cică ‘e la tine se joacă cu copiii tăi? Nu, nu-i la mine’, a povestit o localnică, citată de stirileprotv.ro.

Polițiștii îl caută pe băiețel cu un câine de urmă

La căutări a fost adus un câine de urmă din cadrul serviciului criminalistic, dar participă şi jandarmi şi poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă cu o maşină cu termoviziune şi localnici.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pecineaga au fost sesizați, în jurul orei 19:00, cu privire la dispariția unui băieţel, în vârstă de 8 ani, din localitatea Pecineaga. Din primele cercetări s-a stabilit faptul că acesta a dispărut în jurul orei 15 din fața case unde se afla la joacă.”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
gradina pixabay jpg
simona bucura oprescu ministrul muncii jpg
faina jpg
1 maioneza de post cu cartofi jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net