Crima din Aluniș, descoperită cu ajutorul copilului criminalilor! A povestit la grădiniță cum părinții lui au ucis și tranșat un bărbat

image
Crima din Aluniș, unul dintre cele mai odioase cazuri de omor care au avut loc în ţara noastrăFoto: observator.tv

Crima din Aluniș este una dintre cele mai odioase cazuri de omor de la noi din țară, din ultimii ani. Oroarea a avut loc în august 2017 și a fost descoperită după ce un copil de 6 ani a povestit la grădiniță cum părinții lui au omorât și tranșat un bărbat. Rămășițele au fost aruncate la câine.

Judecătorii din Cluj au finalizat motivarea în cazul crimei din Aluniș.  Curtea de Apel Cluj a condamnat definitiv doi soţi din localitatea Aluniș, județul Bistrița-Năsăud, acuzați de omor și profanarea de cadavre sau morminte, potrivit observator.tv. Cei doi soţi au fost condamnaţi la 15 ani şi  8 luni, respectiv 13 ani de închisoare, în timp ce un alt bărbat care a participat la acţiune a primit şi el 14 ani şi 4 luni de închisoare.

Organul sexual şi o mână au fost date câinelui „Bobi”

„Cel mai probabil în seara zilei de 17 iulie 2017, la locuința inculpatului T.P. din satul Aluniș, unde se afla acesta împreună cu concubina sa, inculpata I.A.V., I.L. și alte persoane, a venit victima, și pe fondul consumului de băuturi alcoolice, acesta din urmă i-a reproșat inculpatei că nu s-a mai întâlnit cu el pentru a întreține raporturi sexuale. În acest moment a intervenit T.P. replicând că întreține relații cu I.A.V. de mai mult timp, astfel că între cele două persoane a izbucnit un conflict verbal care a degenerat rapid în violențe fizice, victima fiind lovită de către T.P. cu pumnul în față, căzând pe unul din paturile aflate în încăpere.

„Inculpații se aflau sub influența băuturilor alcoolice, iar I.L. a lovit la rândul său victima, fiind nemulțumit pentru că aceasta îi luase o vită cu mai mulți ani în urmă, animal pe care nu i-l mai restituise. Victimei i s-au aplicat lovituri inclusiv în timp ce era culcată pe pat și nu era capabilă în acele momente să se apere din cauza stării de ebrietate în care se afla. De asemenea, din probele administrate rezultă că victima a fost și proiectată în pereții imobilului, fiind lovită cu capul de pereți. După ce victima a fost astfel lovită, agresorii s-au culcat, a doua zi constatând că aceasta a decedat”, se arată în rechizitoriu. 

Unul dintre copiii criminalilor a povestit totul despre ororile comise de părinții lui colegilor de la grădiniță. Trupul victimei a fost tranșat cu o drujbă, iar organul sexual și o mână au fost date câinelui „Bobi”; în timp ce restul cadavrului a fost pus într-o pătură și aruncat la aproximativ 900 de metri de casă. 

„Cei doi concubini au trei copii minori iar unul dintre ei, în vârstă de 5 ani și 10 luni, a povestit la grădiniță despre faptul că l-ar fi văzut pe tatăl său când l-a ucis pe un bărbat. Minorul a mai relatat că tatăl său i-ar fi tăiat victimei o mână și organul sexual și le-ar fi aruncat la câini, iar restul corpului victimei ar fi îngropat-o într-un pârâu”, se mai arată în rechizitoriu.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
cub Roxana Vasniuc png
cub anamaria prodan bebeto png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Toma Petcu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Contor energie electrica curent electricitate factura FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg