Crimă în Bihor: Adolescentă ucisă pentru că nu s-a lăsat curtată

Dragoste criminală! Așa se poate descrie în două cuvinte ce s-a petrecut marți la prâz într-o locuință dintr-o comunitate de romi din Bihor. Cristina, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă cu toporul chiar de admiratorul său, un tânăr de 28 de ani.

politia nu treceti jpeg

Faptul că nu a dat curs dorinței tânărului de a-i deveni iubită i-a fost fatal fetei de 14 ani. Orbit de gelozie, acesta a intrat peste ea în casă, știind că este singură, și a încercat iarăși să o determine să-i fie iubită.

Fata nu a cedat nici de data acesta, cum se întâmpla de un an încoace, ceea ce l-a înfuriat peste măsură pe tânăr. Acesta s-a năpustit asupra ei și a lovit-o până a lăsat-o lată. Apoi, a pus mâna pe telefon și a anunțat-o pe mama acesteia ce i-a făcut. 

Victima a fost atacată cu un topor

Se pare că victima a fost atacată cu un topor, așa spun membrii familiei, conform observatornews.ro. De altfel, victima are multe lovituri la cap. A fost găsită într-o bată de sânge, inconștientă, de către sora sa mai mică, în vârstă de 10 ani. 

Imediat după ce a atacat-o pe Cristina, tânărul a fugit. A fost căutat toată ziua și toată noaptea de mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, fiind dat și în consemn la frontieră. Totodată, mai multe echipaje au rămas și în cartierul de romi din Ciocaia, în fata casei bărbatului, pentru a supraveghea zona.

Criminalul a fost prins azi dimineață (23 martie), la nici 24 de ore de când a ucis-o pe fată. Surse judiciare susțin că a fost depistat chiar în apropierea casei fetei. Bărbatul a fost reținut. El va fi judecat pentru omor și riscă să stea până la 25 de ani după gratii. 

Tânărul criminal a curtat-o timp de aproape un an pe Cristina, însă fata nu l-a acceptat pentru că voia să se concentreze pe şcoală. Nici părinţii copilei nu erau de acord din acelaşi motiv. Era prea mică să aibă o relaţie.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net