Crimă în Bihor: Adolescentă ucisă pentru că nu s-a lăsat curtată

Dragoste criminală! Așa se poate descrie în două cuvinte ce s-a petrecut marți la prâz într-o locuință dintr-o comunitate de romi din Bihor. Cristina, o adolescentă de 14 ani, a fost ucisă cu toporul chiar de admiratorul său, un tânăr de 28 de ani.

politia nu treceti jpeg

Faptul că nu a dat curs dorinței tânărului de a-i deveni iubită i-a fost fatal fetei de 14 ani. Orbit de gelozie, acesta a intrat peste ea în casă, știind că este singură, și a încercat iarăși să o determine să-i fie iubită.

Fata nu a cedat nici de data acesta, cum se întâmpla de un an încoace, ceea ce l-a înfuriat peste măsură pe tânăr. Acesta s-a năpustit asupra ei și a lovit-o până a lăsat-o lată. Apoi, a pus mâna pe telefon și a anunțat-o pe mama acesteia ce i-a făcut. 

Victima a fost atacată cu un topor

Se pare că victima a fost atacată cu un topor, așa spun membrii familiei, conform observatornews.ro. De altfel, victima are multe lovituri la cap. A fost găsită într-o bată de sânge, inconștientă, de către sora sa mai mică, în vârstă de 10 ani. 

Imediat după ce a atacat-o pe Cristina, tânărul a fugit. A fost căutat toată ziua și toată noaptea de mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, fiind dat și în consemn la frontieră. Totodată, mai multe echipaje au rămas și în cartierul de romi din Ciocaia, în fata casei bărbatului, pentru a supraveghea zona.

Criminalul a fost prins azi dimineață (23 martie), la nici 24 de ore de când a ucis-o pe fată. Surse judiciare susțin că a fost depistat chiar în apropierea casei fetei. Bărbatul a fost reținut. El va fi judecat pentru omor și riscă să stea până la 25 de ani după gratii. 

Tânărul criminal a curtat-o timp de aproape un an pe Cristina, însă fata nu l-a acceptat pentru că voia să se concentreze pe şcoală. Nici părinţii copilei nu erau de acord din acelaşi motiv. Era prea mică să aibă o relaţie.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Ion Hristescu png
cub larisa iordache png
horoscop ( FOTO pixabay )
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
6 baza 1 garsoniera jpg
accident defileul jiului gj jpg
umit yildirim m9FBEtUTRXY unsplash jpg
image
image
image
image
Sistem HIMARS FOTO Profimedia
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg