Criminalul celor doi studenți din Iași, dat în urmărire! Marocanul s-a tăiat la mână în timp ce i-a înjunghiat

Ultima actualizare:

Principalul suspect, marocanul Ahmed Sami El Bourkadi, și el student la medicină la UMF Iași, la aceeași specialitate cu tânărul ucis, este dat dispărut, iar judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au admis propunerea de arestare preventivă în lipsă formulată de anchetatori. 

Ahmed Sami El Bourkadi png

Criminalul a mers la spital după ce le-a luat viața celor doi tineri, fiind rănit la o mână. „Un pacient cu vârstă aproximativă 20 de ani cu o plagă tăiată la mâna dreaptă. Un pacient student, cu un nume cu rezonanță arabă, care a fost tratat în urgență de către Chirurgie Plastică. S-a rezolvat placa prin sutură și toaletă și a plecat la domiciliu urmând să revină pentru scoaterea firelor de sutură și control la 5 zile. A declarat că plaga a fost produsă prin tăiere cu un geam”, a declarat Diana Cimpoeșu, medic șef UPU SMURD, conform antena3.ro.  

Dat în urmărire internațională

Ahmed Sami El Bourkadi are pașaport canadian și este posibil să fi plecat deja din țară. Poliția Română a dat publicității semnalmentele acestuia. 

Ahmed Sami El Bourkadi urmarire png

Ioana și Youssef aveau o relație de dragoste frumoasă și planuri mari de viitor. Locuiau de câteva săptămâni într-o vilă închiriată, în Complexul rezidențial Roua Residence din cartierul Moara de Vânt, la doar 4 kilometri de centrul Iașului și foarte aproape de aeroport. Ioana era din localitatea ieșeană Miroslava, iar Youssef Ajniyah din Maroc. Cei doi urmau să meargă pe 10 decembrie la Bruxelles, unde locuia familia marocanului. Însă, au fost găsiţi morți la parterul vilei în care locuiau, după ce familia tânărului a anunţat poliţia despre faptul că acesta nu  a mai urcat în avionul care ar fi trebuit să îl ducă în Belgia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
litoral jpg
new caledonia 1434179 1280 jpg
insula oi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net