Cum arată casa din Balotești a premierului Nicolae Ciucă

28 ianuarie 2022

Premierul Nicolae Ciuc─â locuie╚Öte ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa ├«n Balote╚Öti, Ilfov, acolo unde ╚Öi-a construit ├«n 2017 o cas─â doar cu mansard─â. Imobilul este unul cochet, dar nu iese ├«n eviden╚Ť─â ├«ntr-o zon─â ├«n care s-au ridicat multe vile cu dou─â etaje. 

nicolae ciuca jpg

Terenul din comuna Balote╚Öti l-a achizi╚Ťionat ├«n 2015, c├ónd era ╚Öef al Statului Major General. Atunci a cump─ârat ├«mpreun─â cu so╚Ťia, Maria Cristina, 598 de metri p─âtra╚Ťi. ├Än acela╚Öi an, familia Ciuc─â a mai luat un teren intravilan ├«n suprafa╚Ť─â de 2.829 metri p─âtra╚Ťi ├«n comuna Piele╚Öti (jude╚Ťul Dolj).

├Än 2017, familia Ciuc─â s-a mutat ├«n Balote╚Öti, unde a finalizat construc╚Ťia casei de 232 de metri p─âtra╚Ťi. Vecinii de aici vorbesc numai de bine despre premier. Este v─âzut destul de rar, iar atunci salut─â pe toat─â lumea. ├Äl caracterizeaz─â ca pe un om discret, despre care nu ├«╚Ťi dai seama c├ónd vine sau c├ónd pleac─â de acas─â. 

image

De╚Öi are aproape 250 de metri p─âtra╚Ťi, casa ├«n care locuie╚Öte Nicolae Ciuc─â ├«mpreun─â cu so╚Ťia sa nu iese ├«n eviden╚Ť─â. Este o construc╚Ťie cochet─â, ├«ns─â este ÔÇ×acoperit─âÔÇŁ de vile cu dou─â etaje, foarte dese ├«n zon─â.

Dispozitivul de paz─â din fa╚Ťa casei, ├«n lucru

Gospod─âria premierului cuprinde dou─â cl─âdiri, imobilul principal fiind mansardat, potrivit Fanatik

Procedura ├«n cazul demnitarilor de rang ├«nalt prevede existen╚Ťa unui dispozitiv de paz─â. ├Än prezent, ├«n fa╚Ťa casei lui Nicolae Ciuc─â exist─â ╚Öi o gheret─â cu un agent de paz─â, ├«ns─â zona se afl─â ├«n renovare, fiind ├«nconjurat─â cu o plas─â verde. 

image

Nicolae Ciuc─â a fost ╚Öef al Statului Major General (2015-2019), apoi a fost numit ministru al Ap─âr─ârii Na╚Ťionale (4 noiembrie 2019), ├«n guvernul Ludovic Orban. ├Äntre 7 decembrie ╚Öi 23 decembrie 2020, Ciuc─â a fost pentru prima dat─â prim-ministru.

Originar din comuna Pleni╚Ťa (jude╚Ťul Dolj), Nicolae Ciuc─â a devenit prim ministru al Rom├óniei ├«n 25 noiembrie 2021.

Po╚Ťi urm─âri ╚Ötirile Click! ╚Öi pe Google News!

mihai rait dorel din las fierbiti are o sotie superba cum arata si cat de frumoasa este ana maria size19 jpg
1 vladimir putin coronavirus 1 jpg jpeg
1 o femeie la laptop jpg jpeg
kate middleton jpg jpeg
cub maria constantin animat gif
Foto mare Tom Cruise  GettyImages 1395809219 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elevi evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
evaluare nationala jpeg
cannes jpeg
img (3) jpg
nunta miri casatorie verighete jpeg