Cum arată casa din Balotești a premierului Nicolae Ciucă

Ultima actualizare:

Premierul Nicolae Ciucă locuiește împreună cu soția sa în Balotești, Ilfov, acolo unde și-a construit în 2017 o casă doar cu mansardă. Imobilul este unul cochet, dar nu iese în evidență într-o zonă în care s-au ridicat multe vile cu două etaje. 

nicolae ciuca jpg

Terenul din comuna Balotești l-a achiziționat în 2015, când era șef al Statului Major General. Atunci a cumpărat împreună cu soția, Maria Cristina, 598 de metri pătrați. În același an, familia Ciucă a mai luat un teren intravilan în suprafață de 2.829 metri pătrați în comuna Pielești (județul Dolj).

În 2017, familia Ciucă s-a mutat în Balotești, unde a finalizat construcția casei de 232 de metri pătrați. Vecinii de aici vorbesc numai de bine despre premier. Este văzut destul de rar, iar atunci salută pe toată lumea. Îl caracterizează ca pe un om discret, despre care nu îți dai seama când vine sau când pleacă de acasă. 

image

Deși are aproape 250 de metri pătrați, casa în care locuiește Nicolae Ciucă împreună cu soția sa nu iese în evidență. Este o construcție cochetă, însă este „acoperită” de vile cu două etaje, foarte dese în zonă.

Dispozitivul de pază din fața casei, în lucru

Gospodăria premierului cuprinde două clădiri, imobilul principal fiind mansardat, potrivit Fanatik

Procedura în cazul demnitarilor de rang înalt prevede existența unui dispozitiv de pază. În prezent, în fața casei lui Nicolae Ciucă există și o gheretă cu un agent de pază, însă zona se află în renovare, fiind înconjurată cu o plasă verde. 

image

Nicolae Ciucă a fost șef al Statului Major General (2015-2019), apoi a fost numit ministru al Apărării Naționale (4 noiembrie 2019), în guvernul Ludovic Orban. Între 7 decembrie și 23 decembrie 2020, Ciucă a fost pentru prima dată prim-ministru.

Originar din comuna Plenița (județul Dolj), Nicolae Ciucă a devenit prim ministru al României în 25 noiembrie 2021.

Poți urmări știrile Click! și pe Google News!

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 24 februarie capul sfantului ioan botezatorul icoana de  sorin vintzeanu jpeg
pizza politie pixabay jpg
Dorin Cioaba regele romilor FOTO www turnulsfatului ro jpeg
durere cap ochi jpg
extrageri loto
4 front 1 jpg
turnul eiffel shutterstock 1391056664 jpg
front marte 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net