Cum s-a petrecut dublul asasinat de la Bacău. Mărturia unei vecine

Apar noi amănunte despre crima care a șocat sâmbătă liniștita localitate băcăuană Gioseni. Un bărbat le-a înjunghiat pe soția și fiica de 10 ani a vărului său în urma unui conflict spontan, iar apoi s-a sinucis. O ceartă între amanți pare a fi explicația dublei crime urmată de sinuciderea faptașului la Bacău. Femeia ucisă s-a stins chiar în braţele vecinei sale.  

Femeia ucisă și vărul criminal cu care se pare că avea o relație. Foto: captură antena3.ro
Femeia ucisă și vărul criminal cu care se pare că avea o relație. Foto: captură antena3.ro

Este jale în localitatea Gioseni după dubla crimă de sâmbătă, urmată de sinuciderea faptașului. Comuna este la 152 kilometri de Bacău, are puțin peste 3000 de locuitori. După ce un bărbat de 47 de ani și-a ieșit brusc din minți și a ucis cu multiple lovituri de cuțit pe soția vărului său și una dintre fetițele acesteia, de 10 ani lumea este constaernată și țese tot felul de scenarii. 

Filmul crimei de la Gioseni  

 Apar noi amănunte despre crima care a șocat sâmbătă liniștita localitate băcăuană Joseni. Prima oară criminalul, un bărbat de 47 de ani a atacat femeia de 35 de ani, nimeni alta decât soția vărului său, plecat pe șantier în Italia. A înjunghiat-o de mai multe ori. A fost surprins de cei doi copii, fata de 12 ani și sora ei mai mică de 10 ani.  

Din primele cercetări potrivit stirileprotv.ro, criminalul se pare că s-a repezit mai întâi asupra fetiței de 12 ani. Cea mică ar fi început să țipe iar suspectul a abandonat fetița cea mare și s-a năpustit asupra celei mici, încercând să o facă să tacă.  

A lovit-o cu cuțitul de mai multe ori și a omorât-o pe loc. După ce a realizat ce a făcut criminalul s-a tăiat pe mai multe părți ale corpului, inclusiv gât, stomac și vene murind într-o baltă de sânge.  

Vecina în brațele căreia a murit femeia înjunghiată. Foto: captură antena3.ro
Vecina în brațele căreia a murit femeia înjunghiată. Foto: captură antena3.ro

Una dintre victime a murit în brațele vecinei 

În timp ce fetița de 12 ani a profitat de atacul asupra surorii sale și a fugit pe poartă țipând după ajutor, mama ei, cu ultimele puteri s-a refugiat la alți vecini. Copila era plină de sângele mamei și surorii sale și la început nu era coerentă, fiind încă sub imperiul șocului.  

"Eu făceam treabă aici şi odată am auzit o ţipătură, dar până când am ieşit din chilie de aici, femeia a fugit în casă la mine, dar nu puteam să stau de vorbă cu ea, nici nimica să îi fac, că îi curgea sângele. După aia a venit lumea a sărit şi au dat telefon. Acolo în casă la mine a stat până la sfârşit", a povestit vecina la care a fugit victima conform antena3.ro.  

Vecinii spun că femeia moartă și asasinul deși erau rude nu au părut să se fi certat vrerodată și nu se știe în localitate să fi avut ceva de împărțit. Din acest motiv majoritatea sătenilor cred că singura explicație este că cei doi aveau o aventură profitând de faptul că soțul femeii era plecat.  

Mulți pun atacarea fetițelor pe seama faptului că acestea I-ar fi surprins ori în momente tandre ori în toiul unei discuții în contradictoriu iar bărbatul s-a răzbunat 

Ce spun polițiștii din Bacău 

"Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni, incompatibile cu viața”, au anunțat reprezentanții IPJ Bacău conform sursei citate. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net