Cum să îți crești șansele de a câștiga la Loto. Metodă inedită explicată de specialiști

Numeroși oameni visează să câștige la Loto, însă doar câțiva norocoși reușesc să își vadă visul devenit realitate. cercetătorii David Cushing și David Stewart, de la Universitatea din Manchester, au calculat o secvență de numere pe care ar trebui să le aleagă persoanele care joacă la Loto. Iată despre ce este vorba! 

Metoda care-ți crește șansele de a câștiga la Loto Foto: Shutterstock
Metoda care-ți crește șansele de a câștiga la Loto Foto: Shutterstock

Cum să-ți crești șansele de câștig

Această metodă necesită, totuși, o investiție. Conform experților, dacă o persoană cumpără 27 de bilete în timp ce alege numerele, are mai mari șanse să câștige, scrie b1tv.ro. Se pare că cercetătorii David Cushing și David Stewart, de la Universitatea din Manchester, au calculat o secvență de numere pe care ar trebui să le aleagă persoanele care joacă la Loto. 

De exemplu, la Loteria Națională, oamenii aleg șase numere diferite de la 1 la 59, după care sunt sunt extrase șase bile reprezentând numerele câștigătoare. În cazul jucătorilor care au cel puțin două numere la fel ca cele extrase, ei primesc premii. Așadar, cei doi cercetători susțin că dacă o persoană cumpără 27 de bilete folosind succesiunea lor de numere, aceasta are șanse mari să câștige.

A câștigat șapte mari premii la Loto 

Printre norocoșii care au câștigat la Loto se umără Richarnd Lustig, din Orlando, Florida, Statele Unite ale Americii, care a devenit milionar după ce a câștigat șapte mari premii la jocurile de loterie sponsorizate de către stat, în perioada 1993 – 2010.

În total, câștigurile lui Richard Lustig s-au ridicat la 1.052.205 de dolari, adică peste 965.000 de euro, care includ un jackpot de 842.152,91 dolari, adică peste 772.000 de euro, pe care l-a obținut în anul 2002.

Însă câștigătorul la Loto susține că nu doar norocul l-a făcut milionar. Înainte de moartea sa, în anul 2018, Richard a dezvăluit că „pierdea tot timpul” până când a găsit propria formulă care să-i ofere o șansă mai mare de câștig.

Ce regulă aplica câștigătorul 

Câștigătorul a pretins că a petrecut zeci de ani jucând la Loto în fiecare zi înainte de a deveni faimos pentru câștigurile sale consecutive, dar în primii ani a avut puțin succes. Discutând despre secretele succesului său, Richard a declarat pentru Forbes în 2016:

Prima regulă pe care a urmat-o a fost să stea departe de numerele „quick-pick” generate de computere, despre care spunea că au cele mai slabe șanse. „De fiecare dată când cumperi un quick pick, primești un set diferit de numere; prin urmare, șansele tale vor fi întotdeauna cele mai slabe în jocul respectiv”, a explicat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
weekend distractie jpeg
nava scufundata jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net