O femeie a aruncat la gunoi biletul câștigător de la Loto. A pierdut o sumă fabuloasă!

Ultima actualizare:

O femeie din New York a povestit că, în urmă cu 30 de ani, și-a aruncat biletul norocos la gunoi. Aceasta a aruncat din greșeală tichetul, pierzând suma de 12 milioane de dolari. 

Cum a pierdut o femeie biletul norocos Foto: Shutterstock
Cum a pierdut o femeie biletul norocos Foto: Shutterstock

Cum a pierdut o femeie 12 milioane de dolari 

O femeie a povestit, recent, că în urmă cu 30 de ani a pierdut un bilet la loto ce ar fi putut să îi schimbe viața, scrie Observatornews.ro. Pe atunci își creștea cei doi copii adolescenți, Kevin și Jennifer, după ce soțul ei, Bruno, a murit tragic în 1984. Ea a decis să cumpere un bilet la loto în valoare de un dolar pe 17 iulie 1991, în speranța că viața ei se va schimba.

Janet a aruncat, însă biletul la gunoi convinsă fiind că nu a câştigat. După un timp, a sunat-o o prietenă care i-a spus că numerele jucate sunt cele extrase. Janet a căutat apoi biletul în pubelă, însă nu l-a mai găsit. 

Ce a declarat femeia

Vecina mea de alături, care nu a făcut asta niciodată în viața ei în tot timpul cât am locuit acolo, mi-a scos gunoiul la colectare”, a spus Janet pentru Staten Island Advance.

Premiul de 12 milioane de dolari, cel mai mare premiu din istoria statului New York la acea vreme, a rămas nerevendicat timp de un an, apoi banii au reintrat în visteria loteriei. Chiar dacă a trecut printr-o asemenea întâmplare, Janet spune că joacă în continuare la loto şi speră că va mai avea noroc măcar o dată.  Lui Janet nu îi pare rău și chiar crede că premiul ar fi avut un impact negativ asupra vieții ei.

Blestemul câștigătorilor de la Loto 6/49

Un astfel de caz s-a întâmplat cu cel care câștiga în 2015, la Loto5/40, 339.000 de lei. Cu banii câștigați botoșăneanul Gheorghe Ciubotariu avea să-și cumpere un Volkswagen-ul Touran. Din păcate, în 2016 avea să-și găsească sfârșitul în mașina cumpărată cu banii câștigați.

Un alt caz, întâmplat mult mai devreme, în 1997, îl avea ca protagonist pe un alt jucător și câștigător la Loto. Tot un botoșănean, Dumitru Tărniceru, câștiga în 1997 suma de 130.000 de dolari. În 1999, la aproape doi ani de la momentul fericit, la 47 de ani, Tărniceru avea să moară în urma unui infact miocardic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net