S-a câștigat marele premiu la loto. Suma e uriașă! Este al doilea câștig din istorie

Ultima actualizare:

S-a câștigat marele premiu la loto. Suma e uriașă! Este al doilea câștig din istorie. Un bilet unic vândut în California a transformat un simplu posesor într-un miliardar instantaneu, aducându-i un câștig uluitor de 1,76 miliarde de dolari la Loto Powerball. Acest premiu enorm este al doilea cel mai mare câștig la loterie din istorie și a stârnit un val de entuziasm și speculații în rândul pasionaților de jocuri de noroc din întreaga lume.

Un bilet unic vândut în California a transformat un simplu posesor într-un miliardar. Foto: Click.
Un bilet unic vândut în California a transformat un simplu posesor într-un miliardar. Foto: Click.

Acest câștig incredibil vine la scurt timp după cel mai mare premiu din istorie

Câștigătorul, un rezident al Californiei ale cărui detalii personale rămân necunoscute, se află acum în fața unei alegeri dificile: să opteze pentru a primi suma uriașă în tranșe pe parcursul a 30 de ani sau să primească o sumă estimată la 774,1 milioane de dolari într-o singură plată. Cu această decizie vine și responsabilitatea gestionării acestei imense avere, transformând viața câștigătorului într-un adevărat basm modern.

Acest câștig incredibil vine la scurt timp după cel mai mare premiu din istorie, înregistrat în noiembrie 2022, când un alt fericit cumpărător din California s-a ales cu fabuloasa sumă de 2,04 miliarde de dolari. Cu toate acestea, istoria recentă a norocului pare să aibă o afinitate specială pentru această parte a Statelor Unite, întrucât ambele câștiguri record au avut loc în aceeași stare, ceea ce face ca California să fie cu adevărat „statul norocos”.

De unde a fost cumpărat biletul norocos

Pentru a vă face o idee despre improbabilitatea unui astfel de câștig, șansele de a lovi marele premiu la Powerball sunt de una la 292,2 milioane. O comparație uluitoare a acestui fapt este următoarea: șansele de a fi lovit de fulger în următorul an sunt de 1 la 1,22 milioane, conform Serviciului Național de Meteorologie din SUA. Cu toate acestea, în ciuda acestor probabilități incredibil de scăzute, s-a găsit fericitul câștigător, într-o scenă care pare să fie ruptă dintr-un vis.

Biletul norocos a fost achiziționat de la Midway Market & Liquor din Frazier Park, un mic oraș situat la 120 de kilometri nord de Los Angeles, au scris cei de la RTV. Cu un cost de doar 2 dolari pe bilet, Powerball a devenit un fenomen în întreaga țară, cu bilete vândute în Statele Unite, Puerto Rico și Insulele Virgine Americane. Cu majorarea prețurilor biletelor și ajustarea regulilor jocului, premiile mari de un miliard de dolari au devenit din ce în ce mai frecvente, alimentând visurile și speranțele a milioane de jucători.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net